Просто не знаеш какво си навличаш на главата - повярвай ми Кюфтенца с бял сос мога да ги надуша през 2 квартала ... а ти си ми само на през 1 ... Наистина е опасно, защото освен, че за вас с мъжа ти няма да остане ... децата също ще мляскат само слюнка ...
Споко, дребният яде манджа от детската кухня, Калина пюренца,Иван не им е чак такъв фен.Виж за шкембето вече ще си скубем косите. ПП. Лягам сииииииииииииииииииии!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Аз шкембе не ям, но смятам да ти подаря ГОЛЯЯЯЯМА тенджера за кюфтенца и боб яхния ... виж, мисля и за вас все пак - колкото повече сготвиш, толкова повече ще има да топиш от тенджерата Ай лека, кака
Аз шкембе не ям, но смятам да ти подаря ГОЛЯЯЯЯМА тенджера за кюфтенца и боб яхния ... виж, мисля и за вас все пак - колкото повече сготвиш, толкова повече ще има да топиш от тенджерата Ай лека, кака
Каква ти кака... леля!
Тъй ша ми кажеш на мене? Никва торта за теб повече!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Пак я напрайхте дневна темата !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
То да беше за сефте ... Ами не е ! Има спам тема нали знаете ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар