Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поръчала съм. Мръсника трябваше да е тук преди 25 минути...А бирите, не съм в магазин От Виктория ги носят с пиците :P
    Punto 1.2/75

Коментар

Хахаха и при мен биха се събрали толкова бири,хич не ги пия.Казвай им да ти носят нещо друго вместо бира.

Коментар

Krass написа:
        .. Мръсника трябваше да е тук преди 25 минути...
        Ей на това много се смях,тоя ще те умори от глад...като дойде и ааааа... :D

Коментар

peho написа:
          1 по твое или по наше време :D
          Ваше време при мен горе долу 3.Кво става в Габрово как са ченгетата още ли пазят толкова гадно и се крият долу след Лукойл по околовръстния за прохода.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Имаше една песен на Хиподил Искам бира със водкааа нищо друго не щааа Аз трябва да я обърна на Искам пица без бира, нищо друго нещааааа.Обадиха се да се извинят за закъснението. Мисля, ако не дойде до 2 мин да му върна проклетите пици!! Да си ги яде той, аз ще съм на диета. Ох!
            Punto 1.2/75

Коментар

Дряново и Габрово..тва са ебати церберите...Велико Търново също не остава назад..вече пуснаха 1 патрулка с камера вътре..засече ли те в нарушение и на другия ден "Имаш поща"

Коментар

Krass написа:
                Имаше една песен на Хиподил Искам бира със водкааа нищо друго не щааа Аз трябва да я обърна на Искам пица без бира, нищо друго нещааааа.Обадиха се да се извинят за закъснението. Мисля, ако не дойде до 2 мин да му върна проклетите пици!! Да си ги яде той, аз ще съм на диета. Ох!
                Диета ,а пици а как става тая работа.

Коментар

Krass незнам какво им харесваш на пиците от Виктория, но тук в Търново Виктория правят ужасни пици, а й цената им е доста висока за Велико Търново...има пици по 13-15 лева...никоя друга пицария в Търново няма толкова скъпи пици...

Коментар

Tornado написа:
                    Ваше време при мен горе долу 3.Кво става в Габрово как са ченгетата още ли пазят толкова гадно и се крият долу след Лукойл по околовръстния за прохода.
                    Да ти кажа сега като съм без кола и не съм много ги засичал,но принципно си застават там на един разклон след Лукойл по посока Шипка.Там ги вардят тея дето идват от Шипка явно,понеже остават зад завоя.Ама то това не е никакъв околовръстен път.

Коментар

coolboby написа:
                      Krass незнам какво им харесваш на пиците от Виктория, но тук в Търново Виктория правят ужасни пици, а й цената им е доста висока за Велико Търново...има пици по 13-15 лева...никоя друга пицария в Търново няма толкова скъпи пици...
                      А в Търново как е колега подучух ,че в мола в подземния имало изкуствени гумени препятствия да не правят дрифтове както и почти в целия град.

Коментар

Обърнахме го на чат тук,няма ли да ни е по-удобно в skype например,тук във форума си е малко неудобно за тази цел,а може и да ни поопънат ушите модераторите :D

Коментар

И аз така съм чул, но не съм минавал от там....и да ти кажа за след време като си идваш във Велико Търново, не спираи на външните паркинги...спирай си долу, там има място и е спокойно...Всяка сутрин ги гледам като си пия кафето и пуша цигарките на терасата как се карат и се псуват за местата....

Коментар

peho написа:
                            Обърнахме го на чат тук,няма ли да ни е по-удобно в skype например,тук във форума си е малко неудобно за тази цел,а може и да ни поопънат ушите модераторите :D
                            Ами то си се води Спам тема май... в Алфа Форума я направиха на бащиния тая тема

Коментар

Има ли значение пък и като я пуснах писах ако иска и счете за нужно модератора да я затрие.Може и друг вариант да се въведе веднъж на два дни или един път седмично цялостно почистване на темата.Не е същото като в чата.Тук всеки ще драсне по нещичко.

Коментар

Е да де обаче все трябва да натискам на рефреш че да видя има ли нещо ново написано.

Коментар

Working...
                                X