Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ейй..винаги ще се заядеш с мен!!!Едно "благодаря" не чух като ви бавих в мола...ммммммм ))))))))))

Коментар

Това беше само препоръка към Администраторите.
      Fiat Marea TD100

Коментар

coolboby написа:
        Ейй..винаги ще се заядеш с мен!!!Едно "благодаря" не чух като ви бавих в мола...ммммммм ))))))))))
        Стига,бе! Аз добронамерено се заяждам. За тортата чух ли "благодаря"?За дет ми се търкаля на леглото на Люляците,че даже те и съпроводих до стаята, чух ли нещо?Айьееееее,чш...когато говориш с мен - ще мълчиш! На скайп не щеш да ми пишеш,ма тука...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Та кой тука се оплака от почивка на море. Бира сладолед едно друго... Аз на две крачки живея от морето, пък за една рибка с бира не слязох това лято. Другия път да бийте камбаните, като идвате.
          Fiat Marea TD100

Коментар

е испуснал си ги те и срещичка имаха там с колеги бира рибка ехе животттттт

Коментар

Irka_fihi написа:
              coolboby написа:
              Стига,бе! Аз добронамерено се заяждам. За тортата чух ли "благодаря"?За дет ми се търкаля на леглото на Люляците,че даже те и съпроводих до стаята, чух ли нещо?Айьееееее,чш...когато говориш с мен - ще мълчиш! На скайп не щеш да ми пишеш,ма тука...
              Взе да става интересно.
              Fiat Marea TD100

Коментар

rosi написа:
                е испуснал си ги те и срещичка имаха там с колеги бира рибка ехе животттттт
                Направо ми се подмокри устната кухина. Другия път съм на линия.
                Fiat Marea TD100

Коментар

Ми ний ги бихме,ма само в Бургас са ги чули. Дойдоха ни на крака даже момчетата една вечер,пък после ний отскочихме до Бургас и те така. Много яки срещички станаха,доволна съм,евалла и на пичовете,че се събраха ей тъй,без предварителна уговорка. Скуадра адзура даже си беше у тях като му звъннахме - запали гумите и дойде до Несебър,постоя половин час и си тръгна.
                  Ванга

Коментар

краси ги удряше толкова пъти че ушите ми писнаха от бургас а той да не чуе

Коментар

Краси е голям подканджия.Ама аз ше бегам да спя,че се олях тая вечер. :D Айде лека на всички!
                      Ванга

Коментар

Аз пък си пуснах едно филмче. Лека нощ дами! Че форума с вас е някъкси по интересен. Бъдете красиви и мили. Лека и от мен!
                        Fiat Marea TD100

Коментар

лека и от мен на всички

Коментар

има ли будниии :D
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

луд не умалява ... за едно денонощие сте изписали 4-5 страници .... прекалено много ми се спи за да ги изчета ... "лекар с нож!"
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ще сгъвам и аз въдицителекаР и от мене
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X