Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Ооооо,како Ина! Здраве желаем! Некой май е нощна смяна?Ся да не избягаш пак като миналия път? Нищо компрометиращо няма да казвам! Само за рецепти ш си говорим с тебе...
    Не е нощна смяна Вкъщи си е. Та по същество. Днеска ядохме картофени кюфтета и дробчета

Коментар

То и хубавото настроение пречи на съня!
      Fiat Marea TD100

Коментар

Аз умея да правя само мусака
        Fiat Marea TD100

Коментар

rosi написа:
          о ирка здр събрахте ли слънце или не ? мен ме е хванало лошото настрение и не спя егати и човека съм
          Аааааааа,без такива! Кажи кога ще ходиш на среща в Дружба, да забъркам бисквитена торта и да дода. :D Найш ква убава я прая.Слънце събрахме,ама и дъжд малко,и много бири, сладоледи...много гадна работа е тая да ходиш на море.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Срещите вече са в Слатина за Дружба и езерце стана студено.

Коментар

iuly_vn написа:
              Тъй,тъй...аз кат са превъзбудя (ма ни ма разбирайти в другия смисъл),та не моа да спа. От вълнение и емоции събрани през деня,посли сън ни ма лови. А стихотворението,едното особено много ми ареса.Рекох,че ти си го писал,щот яз пописвах едно време едни кахърни, любовни,майкоооо...
              Ванга

Коментар

И така и така съм се разбихрила, айде честито ми 400-но мнение. Ааа и да ми е жива и здрава Бравата, много си я обииичам :D

Коментар

Irka_fihi написа:
                  iuly_vn написа:
                  Тъй,тъй...аз кат са превъзбудя (ма ни ма разбирайти в другия смисъл),та не моа да спа. От вълнение и емоции събрани през деня,посли сън ни ма лови. А стихотворението,едното особено много ми ареса.Рекох,че ти си го писал,щот яз пописвах едно време едни кахърни, любовни,майкоооо...
                  Не си спомням кои точно постнах, но имам едни избрани които кефят на макс.
                  Fiat Marea TD100

Коментар

И аз мойта си я обичаааааааааааааам! Ма кога ли ша зема книжкааааааааааа?
                    Ванга

Коментар

А! Ти оправи ли и тапицерията на Бравата. Аз на моята я изгорих вчера и сега като се сетя...
                      Fiat Marea TD100

Коментар

Ох, Ирке...твоята...бисквитена торта.. хубава беше..минало бешело Аз пък днес ядох най-вкусното татарско кюфте 250гр. с пърленка отдолу...и са наядох като мърша

Коментар

и днес да дойдеш ще те чакам няма проблем в къщи съм, ще вися като исъхнал папур за децата споко ще помагам пък и колата голяма и багажника е на разположение Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Една препоръка към Администраторите! Що не направят един чат, като раздел във форума. Така е много неудобно писането за скучаещите и превъзбудените нощем...
                            Fiat Marea TD100

Коментар

Убава беши,ама малко.Аз така и не можах да си хапна,за мен не остана.А "се наядох като мърша", "като-то" за благозвучие ли го сложи? Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                              Ванга

Коментар

iuly_vn написа:
                                Една препоръка към Администраторите! Що не направят един чат, като раздел във форума. Така е много неудобно писането за скучаещите и превъзбудените нощем...
                                Ееее,па я чат-пат съм превъзбудена, не е всяка нощ...
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X