Denev86 къде си бе брат ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Важното е че си жив и здрав , останалото е божа работа .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Denev86 написа:Гледам новините и мисля след малко да лягам че от както се сабудих в сряда сутринта до сега още не сам лягал Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и нещо взе да ми става зор да гледамAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Denev86 написа:В какъв смисал каде съм? Дали съм от ловеч ли или ? Извинявай ама взех да зациклям вечеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Denev86 написа:В какъв смисал каде съм? Дали съм от ловеч ли или ? Извинявай ама взех да зациклям вечеТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Принцо пак се потули някъде това ЛицеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар