Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтап
Ааа не не ... при мене ташак със всичко се прави ... няма проблемация ... Бачев ... кво стаа бро ... виждам, че оная вечер за моя сметка сте се смяли ... Давайте в същия дух
Ichkin това да не е било любов от пръв поглед- майтап ама на теб не ти е до майтап
Ааа не не ... при мене ташак със всичко се прави ... няма проблемация ... Бачев ... кво стаа бро ... виждам, че оная вечер за моя сметка сте се смяли ... Давайте в същия дух
Че как.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
то и при мен оня спря на майтап в мойта мара добре че ми напука само боята- егати и тапанара
Е аз на майтап влязох в 180 градусов завой с 50 ... и на майтап дупката ми разеба баланса ... на майтап се врътнах и на майтап треснах мантинелата ... Най ми беше гадно, че перфектните изпреварвания с къса видимост които направих преди това ... хората после дали са се сцепили да ми се смеят А ако е имало малко дете е имало - "Виж защо не трябва да караш бързо като тоя батко"
да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малко
да ама аз вървя и го гледам оня левчо как дава назад и както си виках тоа ще ми удари колата така и стана дори и не спря да види какво става - а ако имаше дете нямам претенции да съм голям шофьор но гледам да съм внимателна поне малко
Е ... и аз като карам друг човек карам в пъти по внимателно ... е пак не по ЗДП но ... не и като съм сам през петрохан
какво става, маниаци? аз още съм буден, чакам прането да свърши, че да го простря... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Няма кой да ме изпере, сам мъ остайха и сига мъ домързя да пира на ръка и айде сичкото бело у пиралнятъ. :D 100 чофтъ чопари, братчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар