Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

е хубово пичове ае ще си лягам да спа лека вечер от мене
      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

kristo0o_m написа:
        пак като видя някой с Голф 3 или 4 мноого за дразня незнам що че чак на типо типо си го изкарвам
        Колега аз направо им пускам аварийни като ги вида Много яко ме дразнят, ама говоря за такива голфове дето е праено нещо по тях. А некой тръба на ауспуха (уж че ремус система), а спойлерче тфа онова ... Направо ми бъркат в .......
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
          kristo0o_m написа:
          Колега аз направо им пускам аварийни като ги вида Много яко ме дразнят, ама говоря за такива голфове дето е праено нещо по тях. А некой тръба на ауспуха (уж че ремус система), а спойлерче тфа онова ... Направо ми бъркат в .......
          Местонахождение Перник ?
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            bachev написа:
            kristo0o_m написа:
            Местонахождение Перник ?
            Там основно са от описания модел Пернишки гоуф сток не съм виждал
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Няма и да видиш :D
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                Няма и да видиш :D
                Абре колега ти не спиш ли.

Коментар

Няма спане в този форум ей .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

добро утро и теб сън те не лови

Коментар

Ми пращам си тук поздрави за вас нежните създания във форума ама никой не ме отразява нещо .
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

е как бе забелязвам аз всичко виждам

Коментар

Вярно ли това или просто ме поднасяш ?

Коментар

вярно е вярно но от нощна тема я направихме дневна и бай ти модератор може да ни санкционира

Коментар

rosi написа:
                              е как бе забелязвам аз всичко виждам
                              И аз,и аз! Изслушах ги всички до една,но ме мързеше да пиша снощи. :D Страхотни попадения, не знам как ги нацелваш, но са все песни,които мноооого обичам! :D
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

о ирка добро утро май не са те оставили да поспиш

Коментар

Working...
                                X