пичо ве ко стаа кво прайте ас например се мъчa да се сдобря с мойта но без упех ;[ ;[ ;[
Кво здобряване бе ей ! Търси друга
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
xaXaxa ас това момиче бях си я харесал 11-март 2008 година и многоо си ценя и мноо си обичам но неща в началото сичко тръгнаха си добре и накрая сичко преебах ха пален балък сам
сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Бахти земетресенията бахти чудесиийте..от няколко дни насам не спира да ме боли главата..изпих 1 блистер аналгин и не помага..няя такъв ужас да се събудиш с адското главоболие и цял ден да те боли главата...и отгоре на всичкото немога да спя като хората....е****ло си е....
Добър вечер, Пичове. Нещо оредял състава ми се струва.
Е аз съм тукъ
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Добър вечер, Пичове. Нещо оредял състава ми се струва.
Е аз съм тукъ
Ми наздраве, браточка!
и от мен!
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Баце , абе ние полвината форум се сдобрихме с твойта, само ти не можеш... Майтъпя се, да не се засегнеш нещо... чакай ти кажа 1 витс по тоя повод:Едни се развеждат, и съдята пита жената - що искате да се разведете? - Еми щото мъжът ми не ме задоволява! - казала женатаЖенски глас от залата:- Тая па, той целия квартал задоволява, точно тебе ли нема да задоволи ?!Мъжки глас от залата:- Абе то тая целия град не може да я задоволи бе !
Баце , абе ние полвината форум се сдобрихме с твойта, само ти не можеш... Майтъпя се, да не се засегнеш нещо... чакай ти кажа 1 витс по тоя повод:Едни се развеждат, и съдята пита жената - що искате да се разведете? - Еми щото мъжът ми не ме задоволява! - казала женатаЖенски глас от залата:- Тая па, той целия квартал задоволява, точно тебе ли нема да задоволи ?!Мъжки глас от залата:- Абе то тая целия град не може да я задоволи бе !
Коментар