kristo0o_m написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бахти земетресенията бахти чудесиийте..от няколко дни насам не спира да ме боли главата..изпих 1 блистер аналгин и не помага..няя такъв ужас да се събудиш с адското главоболие и цял ден да те боли главата...и отгоре на всичкото немога да спя като хората....е****ло си е....Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
///// написа:Добър вечер, Пичове. Нещо оредял състава ми се струва.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
loop написа:kristo0o_m написа:Добре след непоредния ми упесех да се сдобря с мойта ще си лягам да спасяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
///// написа:Princo написа:///// написа:Добър вечер, Пичове. Нещо оредял състава ми се струва.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз мисля изобщо тая вечер да не лягам :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Баце , абе ние полвината форум се сдобрихме с твойта, само ти не можеш... Майтъпя се, да не се засегнеш нещо... чакай ти кажа 1 витс по тоя повод:Едни се развеждат, и съдята пита жената - що искате да се разведете? - Еми щото мъжът ми не ме задоволява! - казала женатаЖенски глас от залата:- Тая па, той целия квартал задоволява, точно тебе ли нема да задоволи ?!Мъжки глас от залата:- Абе то тая целия град не може да я задоволи бе !
Коментар
-
ogi28b написа:Баце , абе ние полвината форум се сдобрихме с твойта, само ти не можеш... Майтъпя се, да не се засегнеш нещо... чакай ти кажа 1 витс по тоя повод:Едни се развеждат, и съдята пита жената - що искате да се разведете? - Еми щото мъжът ми не ме задоволява! - казала женатаЖенски глас от залата:- Тая па, той целия квартал задоволява, точно тебе ли нема да задоволи ?!Мъжки глас от залата:- Абе то тая целия град не може да я задоволи бе !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
ogi28b написа:Баце , абе ние полвината форум се сдобрихме с твойта, само ти не можеш... Майтъпя се, да не се засегнеш нещо... чакай ти кажа 1 витс по тоя повод:Едни се развеждат, и съдята пита жената - що искате да се разведете? - Еми щото мъжът ми не ме задоволява! - казала женатаЖенски глас от залата:- Тая па, той целия квартал задоволява, точно тебе ли нема да задоволи ?!Мъжки глас от залата:- Абе то тая целия град не може да я задоволи бе !Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар