Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Бона серра е добър вечер,а бона нотте е лека нощ.Поне така знам.Ако бъркам нека Живко ме поправи.Тя така или иначе Живка е италианка
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ааааа,пак избегахте некъде... Ша ва остаям тогаз.Пред държавата съм се отчела и не могат да ми правят деца повече! Който още не се е разписал - да му мисли! Айде лека от мен.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ол, как хубаво ще се надремя след малкооо Понеже съм изгонена от вкъщи ще спя в Пунтото пред нас на задната седалка - колко романтично.. :DПП- Хващам си успешно wireless-a от вкъщи - егати пича съм :D
Ела до Бургас имам 2 къщи все някъде ще те вместя и интернет ще ти пусна.
Идвам, ама спокойно за интернета - ще си хващам wireless-а от вкъщи Иначе е доста страшно навън...а и чак сега осъзнавам какво им е тясно на хората, като возя някой отзад Дано не ме утрепа някой нощеска, шот’ в Неделя заминавам за тъй желаното моренцеееееееееееее /След това може да ме трепят колкото си щаат/
Идвам, ама спокойно за интернета - ще си хващам wireless-а от вкъщи Иначе е доста страшно навън...а и чак сега осъзнавам какво им е тясно на хората, като возя някой отзад Дано не ме утрепа някой нощеска, шот’ в Неделя заминавам за тъй желаното моренцеееееееееееее /След това може да ме трепят колкото си щаат/
Внимавай колежке вземи се някой оръжие у теб,ко ше праим после без най-хубавата ни колежка.
Внимавай колежке вземи се някой оръжие у теб,ко ше праим после без най-хубавата ни колежка.
Е, как какво... ми всички преставате да карате Фиати, за да запазите спомена за мен чист и неопетнен Амин! Умирам си от шубе, доста е тъмно и всяко тропване и кучешки лай ме побъркват...ако не се явна следващите дни или съм на море и не ми пука за нищо, или съм наденала дървения костюм..
Коментар