Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми като сте си минали по реда така ще е .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Голям спек тази вечер тук бе, аз ще лягам тогава че трябва да ставам в 03:30 ч. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Бона сера Ко ми прайти?

Коментар

Пак с тая бона почна
          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

///// написа:
            Бона сера Ко ми прайти?
            Бона нотте бе !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Съвсем сериозно:Кво е Бона сер и кво е бона ноте.Нещо ич ме няма с италианския

Коментар

Бона серра е добър вечер,а бона нотте е лека нощ.Поне така знам.Ако бъркам нека Живко ме поправи.Тя така или иначе Живка е италианка
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

опааааааааа,ето ме! :D Бона,Бона е на Живко изгората! Ич даже не съжалявам за нощното къпане с бачо Фихи, не видях,че си го писал.Днес той ми каза.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Ааааа,пак избегахте некъде... Ша ва остаям тогаз.Пред държавата съм се отчела и не могат да ми правят деца повече! Който още не се е разписал - да му мисли! Айде лека от мен.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Бона нотте Ирка

Коментар

Ол, как хубаво ще се надремя след малкооо Понеже съм изгонена от вкъщи ще спя в Пунтото пред нас на задната седалка - колко романтично.. :DПП- Хващам си успешно wireless-a от вкъщи - егати пича съм :D
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ела до Бургас имам 2 къщи все някъде ще те вместя и интернет ще ти пусна.

Коментар

nai7 написа:
                            Идвам, ама спокойно за интернета - ще си хващам wireless-а от вкъщи Иначе е доста страшно навън...а и чак сега осъзнавам какво им е тясно на хората, като возя някой отзад Дано не ме утрепа някой нощеска, шот’ в Неделя заминавам за тъй желаното моренцеееееееееееее /След това може да ме трепят колкото си щаат/

Коментар

SokOtPraskova написа:
                              nai7 написа:
                              Идвам, ама спокойно за интернета - ще си хващам wireless-а от вкъщи Иначе е доста страшно навън...а и чак сега осъзнавам какво им е тясно на хората, като возя някой отзад Дано не ме утрепа някой нощеска, шот’ в Неделя заминавам за тъй желаното моренцеееееееееееее /След това може да ме трепят колкото си щаат/
                              Внимавай колежке вземи се някой оръжие у теб,ко ше праим после без най-хубавата ни колежка.

Коментар

nai7 написа:
                                SokOtPraskova написа:
                                nai7 написа:
                                Внимавай колежке вземи се някой оръжие у теб,ко ше праим после без най-хубавата ни колежка.
                                Е, как какво... ми всички преставате да карате Фиати, за да запазите спомена за мен чист и неопетнен Амин! Умирам си от шубе, доста е тъмно и всяко тропване и кучешки лай ме побъркват...ако не се явна следващите дни или съм на море и не ми пука за нищо, или съм наденала дървения костюм..

Коментар

Working...
                                X