Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Хич ме няма в таз тема......... ама като заговорихте за лягане Много изтормозващо ми действа на мене отпуската. Още повече ме тормози мисълта, че остават няколко дни до работа...чак ми иде да си легна :D
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хич ме няма в таз тема......... ама като заговорихте за лягане Много изтормозващо ми действа на мене отпуската. Още повече ме тормози мисълта, че остават няколко дни до работа...чак ми иде да си легна :D
Твойта убуу свършва(отпуска де), ма на мойту мъж започва от 21.08 и ще свърши на 21.09.К’о ша прайм незнам.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Твойта убуу свършва(отпуска де), ма на мойту мъж започва от 21.08 и ще свърши на 21.09.К’о ша прайм незнам.
Ми кво шъ паите, ми дицъ бе ко
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Ми кво шъ паите, ми дицъ бе ко
аз даже и това не мога сега, че го чакаме :D
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар