Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчетаааааааа,аз ако ви преча да си лягам? :D Добре, лягам си.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Та това къпане чаках.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ирке,много рано бе :D Красьо,към пожеланията за кръглата годишнина вмъквам и да не ти мине котка пътя за "нощното къпане" или както му викате в Бургас
        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
          Ирке,много рано бе :D Красьо,към пожеланията за кръглата годишнина вмъквам и да не ти мине котка пътя за "нощното къпане" или както му викате в Бургас
          Ще си взема аз един калъп домашен сапун за всеки случай.И 2-3 аутана против комари
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Имали някой тук ?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Не е ли рано още?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Почти 22 е а и някои доста рано си лягат, та за това питам.
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Таман навреме си е,че някои верно си лягат рано... Ама бандата нещо липсва.
                  Ванга

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хич ме няма в таз тема......... ама като заговорихте за лягане Много изтормозващо ми действа на мене отпуската. Още повече ме тормози мисълта, че остават няколко дни до работа...чак ми иде да си легна :D
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Как липсва, главните действащи лица са тук

Коментар

Коментар

iee написа:
                            Хич ме няма в таз тема......... ама като заговорихте за лягане Много изтормозващо ми действа на мене отпуската. Още повече ме тормози мисълта, че остават няколко дни до работа...чак ми иде да си легна :D
                            Твойта убуу свършва(отпуска де), ма на мойту мъж започва от 21.08 и ще свърши на 21.09.К’о ша прайм незнам.
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              iee написа:
                              Твойта убуу свършва(отпуска де), ма на мойту мъж започва от 21.08 и ще свърши на 21.09.К’о ша прайм незнам.
                              Ми кво шъ паите, ми дицъ бе ко

Коментар

batproho написа:
                                Irka_fihi написа:
                                iee написа:
                                Ми кво шъ паите, ми дицъ бе ко
                                аз даже и това не мога сега, че го чакаме :D
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X