Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм автомобилен механик. Но сега си почивам с една болярка. А утре... Ще имаме масирана атака на бургаските тифози!

Коментар

Имам малка компютърна зала и това си работя.

Коментар

Както знаете военнослужещ съм и в момента съм на мисия в Афган ,но какво правя няма как да ви кажа ще ме бият.Дали е ден дали е нощ тук работа има достатъчно.peho ти кола имаше ли или я продаде доколкото си спомням?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
            Tornado написа:
            Както знаете военнослужещ съм и в момента съм на мисия в Афган ,но какво правя няма как да ви кажа ще ме бият.Дали е ден дали е нощ тук работа има достатъчно.
            Там не требе да се спи? Гледал ли си 9та рота?
            Гледал съм го както и Вратата на бурите.Някой друг руски да препоръчате.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако не си гледал Бригада горещо го препоръчвам. Гледал съм всички серии поне два пъти.

Коментар

Коментар

Вярно е приличат си. Гледах някъде или четох може би нещо за това как и къде са се правили.Има те ли информация какво още може да лети от българските ВВС?

Коментар

Коментар

До колкото си спомням ставаше въпрос, че това била разработка на някакви руснаци, а пък те продали на американците, които го модернизирали. Питаха някакви бивши военни, които потвърждаваха част от това. Други не искаха да коментират, а сегашните управляващи (преди две или три години по Експлорер или Хистори) въобще не допуснаха да ги питат, че било измищльоти и т.н.А бе всичко е разработка на военните

Коментар

Айде, аз ще се потапям, че утре ме чака дежък ден и дълъг път!

Коментар

@Tornado:Да имах Брава 1.6,но я продадох.Новият собственик ми е познат и днес пак си я видях.Даже го накарах да отворим багажника понеже някой тук беше казал,че на Брава не свети лампата за отворена врата,когато е отворен багажника.Е свети си проверено със сигурност.

Коментар

Коментар

Лека вечер. След малко и аз изчезвам.

Коментар

Незнам кой ги е научил,но гледах едни филмчета за СУ35 и за МИГ29.Много ме изкефи какво е отговорил един натовски пилот след като е видял демонстрацията на СУ35.Въпроса е бил какво ще направите ако попаднете в близък бой със СУ35,а отговорът-ще катапултирам,паднах да се хиля.Между другото това филмче не беше руско.

Коментар

Working...
                                X