Аз съм автомобилен механик. Но сега си почивам с една болярка. А утре... Ще имаме масирана атака на бургаските тифози!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Както знаете военнослужещ съм и в момента съм на мисия в Афган ,но какво правя няма как да ви кажа ще ме бият.Дали е ден дали е нощ тук работа има достатъчно.peho ти кола имаше ли или я продаде доколкото си спомням?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Tornado написа:Както знаете военнослужещ съм и в момента съм на мисия в Афган ,но какво правя няма как да ви кажа ще ме бият.Дали е ден дали е нощ тук работа има достатъчно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
До колкото си спомням ставаше въпрос, че това била разработка на някакви руснаци, а пък те продали на американците, които го модернизирали. Питаха някакви бивши военни, които потвърждаваха част от това. Други не искаха да коментират, а сегашните управляващи (преди две или три години по Експлорер или Хистори) въобще не допуснаха да ги питат, че било измищльоти и т.н.А бе всичко е разработка на военните
Коментар
-
deadairplane
-
Незнам кой ги е научил,но гледах едни филмчета за СУ35 и за МИГ29.Много ме изкефи какво е отговорил един натовски пилот след като е видял демонстрацията на СУ35.Въпроса е бил какво ще направите ако попаднете в близък бой със СУ35,а отговорът-ще катапултирам,паднах да се хиля.Между другото това филмче не беше руско.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар