Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде Омонияяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Lane Staley написа:
    След кой кръг? Те и Пирин бяха на 1во място по едно времеФранция е като Италия - 4-5 силни отбора и много пълнеж. ЦСКАр съм, ама хич не ми харесва отсега да говорим колко са силни Тулуза - на пораженчество ми прилича. Смятам, че са нормален съперник.
    Пирин все още са първи
    Пирин са много симпатичен отбор. Надявам се, че не съм те засегнал с изказването си. Дано оправят там бакиите около това кой кой е и всичко да си е наред. Само ЦСКА и Черно Море
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      wwweb написа:
      Lane Staley написа:
      След кой кръг? Те и Пирин бяха на 1во място по едно времеФранция е като Италия - 4-5 силни отбора и много пълнеж. ЦСКАр съм, ама хич не ми харесва отсега да говорим колко са силни Тулуза - на пораженчество ми прилича. Смятам, че са нормален съперник.
      Пирин все още са първи
      Пирин са много симпатичен отбор. Надявам се, че не съм те засегнал с изказването си. Дано оправят там бакиите около това кой кой е и всичко да си е наред. Само ЦСКА и Черно Море
      Ти па, аз по-скоро се бъзиках с тях в предишните ми мнения Рядко гледам европейски мачове, пък камо ли да гледам българското първенство или да симпатизирам на някой от отборите ...

Коментар

Ходили ли си на мач на Пирин? Аз докато бях студент ходех най-редовно. Нема друго такова шоу в Цяла българия - убеден съм! Веднъж контузиха вратаря на гостуващия отбор, а мача беше от напечените и публиката се беше вече наелектризирала здраво! Санитарите го изнасят на носилка точно под сектора с агитката - тая дето са треньорските пейки по цялата дължина на полето (съблекалните са зад едната врата). Горкото момче-личеше си, че много го боли, а и се виждаше кръв по крака му... Цялата публика от тоя сектор буквално висеше озверяла на парапетите (как не се счупиха) и скандираше с цяло гърло "УМРИ! УМРИ! УМРИ!" Това продължи докато не го качиха в линейката...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами колко е за смях не знам, един път Добруджа още като беше в А-група и играехме с Левски много напечен мач и едно малко момченце извика"само левски" колко бой яде от всички около него докато го отърват полицаите...след това лежеше на носилката и Наско Сираков му държеше ръката, толкова зле беше момчето
          N.Y. State of Mind

Коментар

Гледал съм мач на Локомотив Каспичан. В незнам си коя окръжна. Играч на гостите настигна топката на тъча и един от публиката изрева:Да се махаш, че кат дойда с брадвата!!! И човека наистина се махна. Майтап няма.Но то в тези мачове е нормално. Играл съм при младежи в тези групи. В Дибич веднъж ни посрещнаха в шпалир - аз бях 7ми клас, има няма 45-50 кила и познай как се чуствах
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Там е ужас.На мен един път ми разправяха за някакъв отбор от окръжните, имали някакъв стар защитник, в домакинските мачове бил с някаква малка чикийка, приближиш ли се-ръчка Само далечни удари
              N.Y. State of Mind

Коментар

Re: Айде Омонияяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!

kiro_of_the_day написа:
                Много добре почва мача ! Даже отлично бих казал! Само Омония! ОМОНИЯ, ОМОНИЯ! Бой по турцитеееееееее......
                Важното е как свърши
                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

ЦСКА N1 ЛИТЕКС N2 :D ЛОКО Сф. N3 Пита се в задачата , къде е Левски ??????
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Туй класиране в Ловеч на пазара ли го правите, ако имате пазар, де...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Какъв пазар бре колега ? Ние сме едно малко село, но добре че идват от В.Търново и Габрово да гледат истински футбол тук в Ловеч. :D Ние ловчалиите не можем да се вредим от вас да си купим билети та затова Гришата ни пуска без пари .

Коментар

К’во стана с "евробоеца"!!?!?!? Траете си нещо....
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами върви по пътя на Левски

Коментар

коцев написа:
                            Ами върви по пътя на Левски
                            ...ааааа, "ша ги задминем дори"...

Коментар

ЦСК=КАРЪЦИ
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

С тази игра - дотук. Бъзлива тактика, последните 15 минути - опълченци. И защо ?! Та Тулуза са средняшки отбор. При техния гол нямаше кой да пресрещне ВРАТАРЯ им през половината терен...
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X