wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Айде Омонияяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Lane Staley написа:wwweb написа:Lane Staley написа:След кой кръг? Те и Пирин бяха на 1во място по едно времеФранция е като Италия - 4-5 силни отбора и много пълнеж. ЦСКАр съм, ама хич не ми харесва отсега да говорим колко са силни Тулуза - на пораженчество ми прилича. Смятам, че са нормален съперник.
Коментар
-
Ходили ли си на мач на Пирин? Аз докато бях студент ходех най-редовно. Нема друго такова шоу в Цяла българия - убеден съм! Веднъж контузиха вратаря на гостуващия отбор, а мача беше от напечените и публиката се беше вече наелектризирала здраво! Санитарите го изнасят на носилка точно под сектора с агитката - тая дето са треньорските пейки по цялата дължина на полето (съблекалните са зад едната врата). Горкото момче-личеше си, че много го боли, а и се виждаше кръв по крака му... Цялата публика от тоя сектор буквално висеше озверяла на парапетите (как не се счупиха) и скандираше с цяло гърло "УМРИ! УМРИ! УМРИ!" Това продължи докато не го качиха в линейката...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ами колко е за смях не знам, един път Добруджа още като беше в А-група и играехме с Левски много напечен мач и едно малко момченце извика"само левски" колко бой яде от всички около него докато го отърват полицаите...след това лежеше на носилката и Наско Сираков му държеше ръката, толкова зле беше момчетоN.Y. State of Mind
Коментар
-
Гледал съм мач на Локомотив Каспичан. В незнам си коя окръжна. Играч на гостите настигна топката на тъча и един от публиката изрева:Да се махаш, че кат дойда с брадвата!!! И човека наистина се махна. Майтап няма.Но то в тези мачове е нормално. Играл съм при младежи в тези групи. В Дибич веднъж ни посрещнаха в шпалир - аз бях 7ми клас, има няма 45-50 кила и познай как се чуствахlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар