Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Айде Омонияяяяяяяяяяяяя!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм Левскар, но щом играе бългаски отбор с чужд винаги ще съм за нашите. Не ме е срам да кажа честита победа. НО много изстрадала бе хора, накрая с 9 човека имах чувството, че Омния играха по-добре отколкото когато бяха с 11, и пак се разминахме на косъм в продълженията, че те тогава ни скриха топката.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
      Аз съм Левскар, но щом играе бългаски отбор с чужд винаги ще съм за нашите. Не ме е срам да кажа честита победа. НО много изстрадала бе хора, накрая с 9 човека имах чувството, че Омния играха по-добре отколкото когато бяха с 11, и пак се разминахме на косъм в продълженията, че те тогава ни скриха топката.
      Нормално е щурмуват хората. Но беше хаотично и просто "на мускули"
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Все пак всичко е добре, когато свършва добре.Сега обаче каквито сме късметлии всеки път с жребия ще изтеглим я нюрнберг я тулуза, я стандарт лиеж или залцбургhttp://www.focus-sport.net/?do=n1148764104834
        N.Y. State of Mind

Коментар

Punto_S написа:
          Кире, изложИ се много.
          Аз съм се изложил... Какво скандираше публиката през половината мач? А?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Punto_S написа:
            Кире, изложИ се много.
            Аз съм се изложил... Какво скандираше публиката през половината мач? А?
            Каквото левскарите на мача с тампере
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              Все пак всичко е добре, когато свършва добре.Сега обаче каквито сме късметлии всеки път с жребия ще изтеглим я нюрнберг я тулуза, я стандарт лиеж или залцбургhttp://www.focus-sport.net/?do=n1148764104834
              Що бре, страх ли Ви е?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                sachma написа:
                Що бре, страх ли Ви е?
                Страх ни е за друго-може с Тампере да се паднем и ние
                N.Y. State of Mind

Коментар

коцев написа:
                  А тъй , кажи им на цесекарите да не се радват много ,защото ако не беше нашия Чиликов да ги извади от дупката май нямаше да бият Щом чиликов вкара гол то е равносилно все едно че Левски е отстранил Омония Ами тъй де :D :D :D
                  Е айде сега "нашия Чиликов". Че то момчето бургазлийче бре Пък и май е играло в Черноморец и Нафтата повече време отколкото при вас (е за туй не съм много сигурен ).
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

А честито - Тулуза!Първия мач във Франция.Литекс - Хамбургер. Локомотив Сф - Рен.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      А честито - Тулуза!Първия мач във Франция.Литекс - Хамбургер. Локомотив Сф - Рен.
                      Тежък жребий за всички отбори
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Абе кви Левски, кви ЦСКА ... глейте Пирин кво прай ... Другата година в шампионска лига

Коментар

Локото май извадиха късмет. Като знам, че Рен са онези дето дадоха 4 млн за Гонзо... Представям си каква им е селекцията.

Коментар

Lane Staley написа:
                            Локото май извадиха късмет. Като знам, че Рен са онези дето дадоха 4 млн за Гонзо... Представям си каква им е селекцията.
                            В момента са пети във Франция.
                            N.Y. State of Mind

Коментар

След кой кръг? Те и Пирин бяха на 1во място по едно времеФранция е като Италия - 4-5 силни отбора и много пълнеж. ЦСКАр съм, ама хич не ми харесва отсега да говорим колко са силни Тулуза - на пораженчество ми прилича. Смятам, че са нормален съперник.

Коментар

Lane Staley написа:
                                След кой кръг? Те и Пирин бяха на 1во място по едно времеФранция е като Италия - 4-5 силни отбора и много пълнеж. ЦСКАр съм, ама хич не ми харесва отсега да говорим колко са силни Тулуза - на пораженчество ми прилича. Смятам, че са нормален съперник.
                                Пирин все още са първи

Коментар

Working...
                                X