Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся спешно да наема бус 9+1 или 12+1 места и товарен 1.5t

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся спешно да наема бус 9+1 или 12+1 места и товарен 1.5t

Търся да наема бус 9+1 или 12+1 места, без значение от марката. Възможно най-нов, задължително с климатик и радио. Цената почти е без значение. Може от фирма, с и без шофьор. За 5дни, трябва да има възможност да пътува в чужбнина, до Германия.Приемам и препоръки и за фирми, които разполагат с подобно возило.Благодаря предварително.П.П Извинявам се, ако темата не е за тук, но не купувам, а наемам. Моля модетаторите да не трият, а да я преместят, ако е необходимо.

Никой ли не може да помогне. Ще почерпа сериозно. Потърсих по фирмите, но всички са заети следващата седмица.Търся също и товарен около и над 1.5t. Плащам според официалните цени. Може и частно лице. Може и без шофьор.Ако някой има познат или самия той работи в такава фирма или има такъв бус. Нека ми пише. ГСМ давам на лс.Мерси.

Коментар

Абе имам приqтел с товарен бус, ама не вqрвам да се дигне за Германиq чак.Ето телефона: 0887302715 Киро
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
        Абе имам приqтел с товарен бус, ама не вqрвам да се дигне за Германиq чак.Ето телефона: 0887302715 Киро
        Мерси обаче намерих товарен, остава обаче пътнически...

Коментар

Working...
        X