Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ще сменям фиата с друг.........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ще сменям фиата с друг.........

ама се чудя между tipo и punto моля за отзиви

Re: ще сменям фиата с друг.........

izida написа:
    ама се чудя между tipo и punto моля за отзиви
    С какъв си в момента? Какво търсиш в новата кола? Ако е за градска - Пунто, ако е за извън или универсал - Типо. Пунтото все пак е по-ново. Да нямаш в предвид Пунто или Браво?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

в момента съм с уно,става въпрос за пунто и типо основно за градски условия,и държа да е с 4(5) врати

Коментар

izida написа:
        в момента съм с Уно,става въпрос за Пунто и Типо основно за градски условия,и държа да е с 4(5) врати
        Вземи си Типо в случая. Цената за тази кола според мен е супер добра - вече!Имал съм и Типо и Пунто, така, че ако колата наистина е добра Типото е по-добрия вариант.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Вземи си Палио . Фиат палио е идеална градска кола - компактни размери (без да е малка), голям багажник, здрава, с евтина и лесна поддръжка. Намира ми се една такава в гаража .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

типока е дрът та дрът вземай пунто, между другото съм чел, че типо е най-неуспешния автомобил на фиат/знам, че темпра, после браво брава и мареа са производни, ама казвам какво пише/
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              типока е дрът та дрът вземай пунто, между другото съм чел, че типо е най-неуспешния автомобил на фиат/знам, 4е темпра, после браво брава и мареа са производни, ама казвам какво пише/
              И същевременно е най-продавания :D
              N.Y. State of Mind

Коментар

ще ми се да е нещо по ново, склонна съм за пунто,но нямам отзиви за нея

Коментар

pakumba написа:
                  типока е дрът та дрът вземай пунто, между другото съм чел, че типо е най-неуспешния автомобил на фиат/знам, че темпра, после браво брава и мареа са производни, ама казвам какво пише/
                  Айде бе... Верно ли? Това само некой кьорав и кьопав немец може да го напише.Всъщност и един българин гъзолизец го беше написал в една "прословута" статия.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

бе нямам против и аз имам темпра, ма това пише. пунтото с едно добро двигателче е много пъргаво, а и после по има продаване, ако си вземеш типо ще го изпратиш в последния му час
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз съм доволен от Пунтото. Както казаха по-горе все пак е по-нов модел от Типото.
                      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

A като подръжка как е?

Коментар

е как да е като секи фиат тънко. нека колегите кажат точни цени, но мисля са около тези на типо.
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Пунто- макар че имам типо и съм много доволен се пак гони 15 годинкиа Пунто с по-дългия стоп с 4 врати е идеалния вариант
                            Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

До преди 3 месеца карах и двете коли, ще ги видиш в подписа.Впечатленията ми са седните. До колкото разбирам си жена..За жена е по-добро пунтото. По-лесно се паркира, по-лек му е волана, ако вземеш със серво. Задължително си вземи с небоядисани брони. През задното стъкло се вижда не толкова добре като на Уно то и...занеш Освен това лесно кача бордюри, по-високо е малко. Поддръжката като пари е еднаква. Разлика няма.За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1. При Пунто МК2 тавана е по-висок и ..там е друго.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X