Това е двуврато и не ме устройва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще сменям фиата с друг.........
Collapse
X
-
pakumba написа:чеки финикс, алфата е долеч по-малка от темпрата/отвън поне/. бравата е като бравото ми- ниска. алфата като четох в техния форум какви разходи дава и се отказах директно- там си казват едни цифти ипосле се успокояват с думите "ее, това е мощен двигател, колата е по-скоро за извънградско, отколкото градско" ама аз не знам какво и е магистралното на тази въшка. освен това всички двг са туин спарк или боксер и на 2-та потдръжката им е малко по-скъпаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Къде хвърлихте момичето бре От Пунто на 146 ,ми то Крома да и бяхте предложили Не че 146 не може да се кара от жена, даже майката на мой приятел му караше 156-цата ,но тази кола трябва да се поддържа ,а там цифрите не са като Пунто/Типо Бравата и Пунто 2 също не са лоши ,но не се знае колата до какви пари се търси все пак .Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
AlBundy написа:Не ми се зачеква темата за жена-шофьор, но явно някои си уголемяват егото с поддържането на мита, че безусловно жените са лоши шофьориПроблема с дупките е много сериозен в София,и ми се ще колата да е по висока.Също държа да може да събита повече багаж
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Къде хвърлихте момичето бре От Пунто на 146 ,ми то Крома да и бяхте предложили Не че 146 не може да се кара от жена, даже майката на мой приятел му караше 156-цата ,но тази кола трябва да се поддържа ,а там цифрите не са като Пунто/Типо Бравата и Пунто 2 също не са лоши ,но не се знае колата до какви пари се търси все пак .СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:гледай на 146, като на малко по-голямо типо, което е с огромен багажник. .....Относно поддръжката......айде сега... нищо сложно или по-скъпо. от типото. Все пак и там базата е типо, разликата е в дизайна и мотора.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар