Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ще сменям фиата с друг.........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това е двуврато и не ме устройва

Коментар

pakumba написа:
      чеки финикс, алфата е долеч по-малка от темпрата/отвън поне/. бравата е като бравото ми- ниска. алфата като четох в техния форум какви разходи дава и се отказах директно- там си казват едни цифти ипосле се успокояват с думите "ее, това е мощен двигател, колата е по-скоро за извънградско, отколкото градско" ама аз не знам какво и е магистралното на тази въшка. освен това всички двг са туин спарк или боксер и на 2-та потдръжката им е малко по-скъпа
      Само за протокола Алфата е с по малко от 10 см. по-къса за да сме точни 8,6 см.Alfa Romeo 146 -------------------------------------------Fiat TempraLength 4257 mm---------------------------------------------Length 4343 mmWidth 1712 mm---------------------------------------------Width 1701 mmWeight 1210 kg----------------------------------------------weight: 1133 kgЕми прегледай Бравата тогава, иначе верно Алфите имат по-голям разход.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Къде хвърлихте момичето бре От Пунто на 146 ,ми то Крома да и бяхте предложили Не че 146 не може да се кара от жена, даже майката на мой приятел му караше 156-цата ,но тази кола трябва да се поддържа ,а там цифрите не са като Пунто/Типо Бравата и Пунто 2 също не са лоши ,но не се знае колата до какви пари се търси все пак .
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Абе все се чудя как се определя една кола мъжка ли е женска ли е? Не ми се зачеква темата за жена-шофьор, но явно някои си уголемяват егото с поддържането на мита, че безусловно жените са лоши шофьори
          no pain no pain

Коментар

AlBundy написа:
            Не ми се зачеква темата за жена-шофьор, но явно някои си уголемяват егото с поддържането на мита, че безусловно жените са лоши шофьори
            Напълно съм съгласна с теб!
            Проблема с дупките е много сериозен в София,и ми се ще колата да е по висока.Също държа да може да събита повече багаж
            Ами Пунтото е нисичко, но багажника е голям! А и изглежда много по-добре от типо
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Къде хвърлихте момичето бре От Пунто на 146 ,ми то Крома да и бяхте предложили Не че 146 не може да се кара от жена, даже майката на мой приятел му караше 156-цата ,но тази кола трябва да се поддържа ,а там цифрите не са като Пунто/Типо Бравата и Пунто 2 също не са лоши ,но не се знае колата до какви пари се търси все пак .
              абе тя и темпрата голяма ама си е на основата на типото само дето има багажник, а типото си е като пунтото, гледай на 146, като на малко по-голямо типо, което е с огромен багажник. И типо/темпра са с еднакви консумативи, като доста от тях съвпадат и с на 146. Проблемите при 146, са основно големия разход и да внимаваш да не случиш на кофти боксер.(ако изобщо се навиеш на такъв мотор)Брава е същата като 146. Там само е въпрос на дизайн. За кромата изобщо не говорим, това е доста голяма кола. мисля е по-голяма и от 156Относно поддръжката......айде сега... нищо сложно или по-скъпо. от типото. Все пак и там базата е типо, разликата е в дизайна и мотора.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                гледай на 146, като на малко по-голямо типо, което е с огромен багажник. .....Относно поддръжката......айде сега... нищо сложно или по-скъпо. от типото. Все пак и там базата е типо, разликата е в дизайна и мотора.
                Много добре знам ,че и 155/145/146/Темпра са си Типо Но са малко по обемни ,а и на 146 назад е кофти задницата А за поддръжката по окачването наистина нищо сложно ,но двигателя TwinSpark : дебитомер 5** лв Бош (нали немско не се разваляло ) ,свещи хубави Денсо 260 ,консумативи за начално обслужване под 400лв трудно .Е боксера си е с по-лесна поддръжка ,а и в София има добър майстор .

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                  ....Е боксера си е с по-лесна поддръжка ,а и в София има добър майстор .
                  Аааа не, по-лесна не . Виж за по-евтина съм съгласен
                  FIAT Tipo 1,4mi - EX
                  Alfa Romeo 146ti - EX
                  Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Мерси за поправката :D Това имах в предвид П.С колега пусни една снимка на Алфичката ,може на ЛС ,че на аватара е зашеметяваща

Коментар

Working...
                    X