Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос :(

Здравейте колеги, искам да попитам за нещо доста неприятно! Някой знае ли нещо за катастрофата която е станала през ноща на 26 срещу 27 в София, щото искам да знам какво е станало горе долу, че един от загиналите ми беше приятел? а се носят всякакви слухове из Враца...
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Съжалявам за приятелчето ,но не съм чул аз за тая катастрофа....
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

В сутрешното предаване по БТВ дават майор Костов и всеки път казва броя на загиналите, но само за някои от тях дава подробности. Знам че може да се видят записите на предаванията по телевизиите и се поразрових да видя какво ще излезе.27.08.2007 се пада понеделник и има предаване.Предаването може да се изгледа на този линк: цъкМайор костов се появява някъде към 7-мата минута. Аз не можах да превъртя напред и трябваше да гледам от самото началото предването (барабар с рекламите), ама то 7 мин. не са проблем Та той казва в предаването следното:След като дълго време в София не бяха отбелязани особено тежки катастрофи и от вчера има 2 жертви:Единият е с мотоциклет и е катастрофирал в 16:10 - с много бясна скорост се движи по булевард, отклонява се вдясно и се блъска в паркиран автомобил и удара е бил много силен, автомобила отскача напред и блъска друг автомобил пред него, мотоциклетиста е починал на мястоДругата катастрофа 23:15, булевард Владимир Вазов, лек автомобил управляван от 18 годишен неправоспособен се отклонява и се блъска в стълб на тролейбусната мрежа, загива 19 годишно момче което е пътувало в автомобила, шофьора и още двама на същата възраст са ранени, явно разходка с автомобил а шофьора е неправоспособен.Един от двамата ли е бил приятеля ти?Упс, сега виждам че говориш за ноща, сигурно е втория случай, но дали е точно същия случай за който е говорил майор Костов мисля че можеш да прецениш.
      Audi 1.8S златен талон

Коментар

Благодаря колега се пак не чух нищо подробно,а доколкото знам са загинали двама от Колата моя приятел и още едно момче
        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Working...
        X