Жилетката не е чак толкова лоша идея. Според мен върши наи-много работа ако ти се наложи да сменяш гума през ноща, а това да ли ще се ползва е личен избор на всеки от нас. Колкото до пожарогасителя аз съм си сложил 2кг. и то в пълна изправност за да съм сигурен, че ако се наложи мога да разчитам на него, тоест не го нося като аксесоар или защото трябва да го показвам при проверка на контролните органи.
Жилетката не е чак толкова лоша идея. Според мен върши наи-много работа ако ти се наложи да сменяш гума през ноща, а това да ли ще се ползва е личен избор на всеки от нас. Колкото до пожарогасителя аз съм си сложил 2кг. и то в пълна изправност за да съм сигурен, че ако се наложи мога да разчитам на него, тоест не го нося като аксесоар или защото трябва да го показвам при проверка на контролните органи.
И понеже малко е на страни от темата но всички тук споменават пожарогасителя.Да попитам как е закрепен при вас.Гледах то телевизията какво се получава при удар на автомобила с всички незакрепени неща в купето/Бяха си най елементарни покупки от супермаркет. Ами че те си бяха направо снаряди.Не видях за пожарогасител 2 кила какви поражения може да нанесе но като се замисли човек това за едното нищо където и да те удари ако не е закрепен добре те маха от този свят.Споделете ако може как сте решили проблема.
@lov - моя пожарогасител е купен комплект с аптечка, триъгълник и си има прозрачна чантичка. Всички неща си стоят вътре в чантичката заедно с жилетката. Чантичката е закрепена във вертикално положение в багажника на Бравата с една връзка за GSM.
Има и едни пожарогасители които се продават с една стойка към тях. Тях можеш да си ги сложиш отдолу точно пред седалката, като завиеш стойката към пода.
Коментар