Добър ден драги съфорумници.Искам да се оплача от един доста популярен български сайт-kaldata.com.Значи като се регистрирате във форума ще видите листата с http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules-правилата.Но тях трябва да ги спазват и потребителите и модове,админи и така нататъка.Но в този форум не е така.Екипа на сайта си върши каквото си иска,модове и админи затварят най-посещаваните теми на обикновенните потребители и отварят те абсолютно същите.Ще ви изгонат без причина-даже няма да ви обяснят.Може и да ви наругаят.Но като видите хилядите банери може да се сетите за какво става въпрос.Там нарушиха правата ми като човек.Пазете се от гадния сайт и форум,защото там само простаците виреят.Знам че тук ще срешна разбиране.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се оплача :(
Collapse
X
-
Въобще и не влизам там, тоя сайт го знам много одавна. Още на времето като нямаше домейн - беше kal.data.bg, аз също имах сайт в data.bg и даже си бяхме разменили банери. След това си купиха домейна и се разрастнаха. Вече за модераторите незнам какви са, ама щом е така не влизай повече там и готово.
-
Добре де.Вече не пиша.Но може ли така да се гаврят с човек.В момента тече тема за отношението на модовете съм потребителите.Тук съм сигурен че никой от модовете и админите няма да затвори тема или да изтрие пост без обяснение.А там правилата трябва да ги спазваш само ти.Ако не си дарител или връскар ти трият темите и изобщо ужас.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар