Тук ще се наприказваме, ще се аргументираме, ще се напишем на воля и защитим своя "любим" вид двигател, било той бензинов или дизелов.Искам да изказваме мненията тук с уважение към другите, защото както поражда отначало заглавието, неимоверно ще доведе до спорове, които трябва да са в рамките на доброто, колегиално отношение :P Като за начало защо заставам твърдо зад дизеловия двигател...1- По здрав2- По икономичен3- Новите технологии доведоха до незначителна разлика във вървенето - дори и повече в някои отношения, което за мен е много добре4- Турбо? - естествено че ДА. Това, че бензиновите събратя не го слагат, защо? ЕСТЕСТВЕНО, че ако го слагаха, тогава нямаше да има кола харчеща под 10-12 литра градско, и тогава само супер феновете с много пари биха си купили бензин.Минус, който мога да посоча1- Твърдата работа - ама на фона на останалото това за МЕН си е направо предимство - ВЕЧЕ - звука направо ми пълни сърцето, за разлика, когато бях преди от другата "вяра" и гледах по друг начин на нещата...
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар