Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за песен...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за песен...

Черпя бири този, който ми пусне линк към тази песен, само че в мп3 вариант...не можах да я намеря..../ става дума за LIVE вариант /http://www.vbox7.com/play:461520d0Киро, помагай...

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз я имам в мп3...ако искаш да ти я пратя на и-мейл прати едно ЛС

Коментар

http://www.data.bg/f.php?fid=15423221 дано е това, което търсиш
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

Леле ... чуха за бира и гледай какво става :P
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
            Леле ... чуха за бира и гледай какво става :P
            тoва дори не бях го и видял както и, че на човека му трябва live :P
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

точно live-а от клипа ми трябва...оригинала го имам вече......

Коментар

Екс диджея ако се намеси може и да ти реши проблема
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

...иххх, май ударих на камък...е поне поздравявам всички с тази песен.......ето и превода и, за да не е безмисленна темата...песента е страхотна:Мечове във вятъра - ManowarОдин, чуй моя гласмоята душа ти предавам аз.Някой ден аз ще съм във Валхала,близо да твоя трон, в голямата зала.Както много други преди мен и аз същоще умра с гордостта и честта.Това е на бойците правотовечно да се бият на твоя страна.Давам знак и платното се вдига,за последно сбогом поглед устремен,че съдбата днес ме предизвика,а безсмъртието ще принадлежи на мен.Повиках знахарката руните да разгадаеи вълшебни заклинания тя почва да бае:Ние, които в битка живота си давамеза Рая сме негодни, за Ада не ставаме.На бог Один сме ние синовеи огън ни гори в сърцето.Това ни е завет от старите крале,които властват горе на небето.Щурмът аз ще поведа,мечът е във моята ръка.Сражават се на Один синовете,за да умрат и да живеят отново.Викингските кораби кръстосват моретов студ, вятър, дъжд - време сурово.Плаваме в дълбините на нощната тъма,а вълшебните звезди са ни пътеводна светлина.По моите оръжия от битката кръвтане ще изсъхне ни днес, нито никога.Много врагове ще пратя на земята сразени.Ще умират те, а аз ще се смея.Моето тяло на кораб го сложии насред морето ти го изгори.Нека духът ми свободен да се рее,нека Валкирите да се грижат за мене,нека във Валхала те да ме пратят,където моите братя ме чакат.Огньове ще горят сред туй небе,а духът ми никога не ще умре.

Коментар

Ако намериш този клип на друго място,друг сайт,или ако го имаш вече свален в някакъв формат,мога да се опитам да направя нещо по въпроса.

Коментар

Някой може ли да ми каже кой изпълнява това парче?http://korytyan.hit.bg/xZc.mp3
                      Настоящата - Ford Focus ST
                      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                      Франкенщайн - R.I.P.
                      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Re: Помощ за песен...

Авео написа:
                        Черпя бири този, който ми пусне линк към тази песен, само че в мп3 вариант...не можах да я намеря..../ става дума за LIVE вариант /http://www.vbox7.com/play:461520d0Киро, помагай...
                        ето ти я live изпълнение
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                        X