Благодарение на брача срби - вече не е... за съжаление.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво държите в колата си постоянно?
Collapse
X
-
Брей че интересно стана ... Аз забравих в моя списък сенницете - един за цялото предно стъкло, и два Чико за страничните задни стъкла. Винаги в багажника държа и пазарски торбички, даже си имат специално място Сега издирвам адаптерна касетка, за да си внедря/вградя стария MP3 плеър в жапката ...
Коментар
-
Айде и аз да кажа с какво съм натоварил "камилата".На шофьорския сенник имам химикал. В джобчето над бушоните - резервна кутийка цигари (но в колата не се пуши). В джабката - пътна карта на България, карта на Варна, два стикера на форума, разпечатка с телефоните, на колегите от форума, един тефтер, подарък от офис 1 суперстор, кокпит-спрей (с UV защита и аромат на ягодови бонбончета). В джоба на предната дясна врата - камък 36, изтъняван специално за полуоските на Фиат. На огледалото ми е защипана една плюшена пандичка - талисманчето. Под задната седалка държа твърдия теглич (вместо въже) и втория крик. В багажника е анархия - инструменти, необходими резервни джуджавки за колата (най-добре да не ги изброявам), футболна топка.
Коментар
-
Доста неща постоянно се возят и с тази, и с предишната ми кола, т.е. вече 7 години, а никога не съм ги използвал на път. Ето за кои се сещам:1) В жабката- Шофьорската книжка на жена ми. (Застрахавателите ме "научиха" моята книжка и малкия талон да си ги нося с мен, не стоят в колата)2) В багажника- крик, пожарогасител, аптечка, чантичка с инструменти (останала още от първата ни кола Шкода 100 S, има доста полезни неща в чантичката, но е факт, че никога не съм ползвал нищо от нея на път), работна престилка, малка лопатка (след като преди 3 години закъсах в преспите към "Свети Константин", но пък откакто я нося - не съм я ползвал), помпа (не пушка-помпа, просто помпа за помпене на гуми ), манометър3) Под багажника - резервна гума. Ако някой не знае, на палиото резервната гума е под колата. Много е удобно - не заема място в и без това големия багажник и няма нужда да изпразваш багажника, за да я свалиш. 4) По-рано държах и двигателно масло, спирачна течност и тубичка антифриз, както и ангренажен ремък, но миналото лято ги махнах и не мисля да ги слагам.А ето и списък на нещата, които също постоянно са в колата, но редовно ми влизат в употреба:- Тефтер - в него записвам ВСИЧКО, което съм правил по колата (включително и кога и колко бензин съм налял), засичам разхода в определени периоди, ако нещо ме усъмни, че не е наред, в тефтера записвам наблюдения по въпроса), абе каквото се сетя...- Салфетки (носни кърпички)- Химикал и хартиени кубчета за бележки- Пропуск за N-ския паркинг на МВР ( върши чудеса , спасявал ме е в доста ситуации, въпреки, че такъв паркинг поне в Пазарджик вече не съществува )- Сенници- Една голяма и безформена платнена чанта от "Била", която обаче побира невероятно много багажTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар