Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко мога да взема на този компютър ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко мога да взема на този компютър ?

Здравейте,дойде време да си сменям компютъра и тъй като изгубих вече представаза цените, се налага да се допитам до тези които са в час.Та, колко максимално мога да взема на тази конфигурация ?видео - FX5900 Ultra http://www.tomshardware.com/2005/07/...9.htmlдъно - Gigabyte 8PE667http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1406процесор - P4 2.0рам - 1GBхард - 80GBлан карта, двд с сд записвачка TeacSound Blaster Live (то дъното си има вградено аудио де)двд LG, ама нещо има проблем, не чете всички дискове, а не е ползвано.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Около 300 лева.
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Много са му. 250 макс според мен.
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Максимално можеш да вземеш, колкото ти даде купувача - ако е някой балък, може и 500-600 лв да му вземеш.Ако не искаш обаче да се чувстваш измамник - иди и питай в някой магазин, където ги изкупуват. Те ще ти кажат една цена - умножи я по две и това е реалната цена.Не мисля че 300 са много, таман са му. Без монитор.

Коментар

Аз също мисля, че 300лв. му отиват като цена.Евентуално може да смъкнеш 20-30лв. ако чак толкова няма някой пари.Успех!
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Immortal написа:
            ... иди и питай в някой магазин, където ги изкупуват. Те ще ти кажат една цена - умножи я по две и това е реалната цена.
            Колегата е напълно прав !
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Значи се пробвам на 350, да видим какво ще стане.Всъщост компютъра е много добър, няма игра която да не тръгва (и дa върви перфектно),единствено Gothic 3 която е с ненормално високи изисквания цикли на места,но имам съмнения, че е от хардовете.
              Ex Fiat 126P
              Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Колега, за 350-360 лв може да се вземе комп от магазина. Нов и то много по-добър от твоя. За игрите - разсмиваш ме. Не съм геймър, но на доста приятели съм инсталвал игри, и знам за какво иде реч! Процесора може да е на 2ГХз, но технологията е морално остаряла и производителност от този процесор - нъц (дай модел на процесора ... може пък и да греша). А дъното с чипсет 845 (но коммент) което поддържа максимална честота на паметта 333 МХз ... Реално всичко над 200 лв за този комп си е чиста преебушка. Защо не пише и паметта каква е? 266 МХз?

Коментар

За да те разсмеq напълно ела в нас да видиш. Пусни игра по твои избор и ако не вървидостатъчно бързо и на добра резолуциq, тогава се смеи колкото искаш.Рам - цена на ДДР400 1ГБ - 58 усд - моита q давам за 48 усд. (72лв.)Дъно - за да сглобиш комп за 350лв нов, ще вземеш нqкой Асроцк сигурно.Хубаво, ама аз такива дървета не купувам. Погледни моито дъно какви възмойностиима в сравнение с евтините. Искам да ти кажа, че когато са купувани тези нещаса взимани скъпи, а не евтини боклуци. И все пак - цена 50лв.ЦПУ - Пентиум 4 2ГХз - 50лв.ВК - ГеФорце 5900 Ултра - 70лв. (на таq цена ще жземеш нqкоq дръглива 7200/7300 ГС)(справка тук за видеокарти:http://www.tomshardware.com/2007/03/....htmlкутиq + захранване - 35лв.флопи - 5лв.хард - 80ГБ Маьтор (най-евтината 80-ка е 75лв, моита 45лв)(перфектна, без бад секторс)лан карта - 5лв.джд/цд-рв - 10лв.Това е горе-долу, мислq че се обосновах за цените.
                  Ex Fiat 126P
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

РАМ - 60 лвДъно - 40 лв.Видео - 30 лв. (за 70 лв взимаш 6600)Кутия - 15 лв (35 е в магазина)Флопи - 1-2 лв.ХДД - 45 лв - ОКЛАН - 2-3 лв. (5 е в магазина)ЦД - 5-10 лв ... Това са реалните цени на компонентите според мен.

Коментар

Ок, да не спорим повече, но все пак - 5900 Ултра бие 6600 освен ако не е ГТ.
                      Ex Fiat 126P
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

trace написа:
                        Ок, да не спорим повече, но все пак - 5900 Ултра бие 6600 освен ако не е ГТ.
                        Погледни си линка който си дал и виж къде е 5900ултра и 6600
                        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Ти пък не ме оставqш да излъжа малко
                          Ex Fiat 126P
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Не виждам какъв е смисъла? Това не е тема за продажба а за проучване на цена. Или греша? А като гледам автора на темата си има мнение, което обезсмисля темата. Ти ако искаш и за 10000 лв. го пусни и го продай, но не това е реалната цена. Точка.

Коментар

Working...
                            X