На 21, този месец Ф-1 е в Истамбул! Толкова близо никога не е била до нас! Кой ще гледа Ф-1 на живо и има ли идеи за организирано посещение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
F-1, на една рька разстояние...
Collapse
X
-
Ами много би ми се искало ама малко с финансовата страна няма да мога да се оправя,доколкото знам не са ефтини билетите а и престоя доста ще ми дойде в този момент,надявам се в бъдеще Формулата да стъпи и в България но май има вече една такава провалена идея ако не се лъжа ставаше въпрос за изграждане на такова трасе край Сливен.Иначе щеше да е супер да се съберем всички и както в Германия около пистата да пийваме бира с наденичкиFIAT Coupe
-
D_boy написа:Ами много би ми се искало ама малко с финансовата страна няма да мога да се оправя,доколкото знам не са ефтини билетите а и престоя доста ще ми дойде в този момент,надявам се в бъдеще Формулата да стъпи и в България но май има вече една такава провалена идея ако не се лъжа ставаше въпрос за изграждане на такова трасе край Сливен.Иначе щеше да е супер да се съберем всички и както в Германия около пистата да пийваме бира с наденичкиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
Yavor написа:само по ТВ - там поне съм редовен
Коментар
-
hit-ko написа:Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде?
Коментар
-
Humppa
chuni написа:hit-ko написа:Тази Ф-1 като тази дето е била в България ли ще бъде?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар