Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да се оплача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да се оплача

Искам да се оплача, че тази седмица ми писаха първия акт и ми взеха талончето. Сега трябва да карам с някав мърляв акт.
    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

А причината защо не пишеш каква е да не би да е породена от тези 131 HP.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Извинявам се! Да за превишена скорост ме спряха и явно още не ги владея работите с почерпката и сега си имам акт
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
        ..Извинявам се..
        Сам трудно ще се извиниш П.П Не е нужно да има почерпушки, едва ли е трудно да караш по-бавно и след това да са виновни ушевите...

Коментар

Нищо не съм казал за тях! Аз не съм карал много бързо просто на една отбивка имаше ограничение и веднага след знака те ми "махнаха" и хоп талончето.
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

За да ти напишат акт и да ти вземат талона....с колко километра ти беше превишаването?

Коментар

zarcov написа:
              Извинявам се! Да за превишена скорост ме спряха и явно още не ги владея работите с почерпката и сега си имам акт
              Почерпката не е решението ами гледай тези знаци които са вдясно от теб докато шофираш и дръпни малко крачето от педала за подаване на гориво защото наказанието се изтърпява и глобата се плаща ама човешки живот не се връща.Не мисли по този начин за почерпки и тем подобни.

Коментар

ЕЕЕЕЕ спокойно де! карах с 89 ограничението беше 60 на патя след черноморец веднага след бензиностанцията. За хората които са от там знаят че патя е с две платна и е мн хубав не съм карал с 120 в града да създавам някаква опасност!
                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                  ЕЕЕЕЕ спокойно де! карах с 89 ограничението беше 60 на патя след черноморец веднага след бензиностанцията. За хората които са от там знаят че патя е с две платна и е мн хубав не съм карал с 120 в града да създавам някаква опасност!
                  Спокойни сме няма никой нервен в момента.30км превишение хич не е малко подготви се за голяма глоба а за правоуправлението не знам законите ги променяха доста пъти.

Коментар

Предполагам! Ако някой има информация и знае колко ще ми е глобата ще съм му много благодарен. Евентуално ако има някой полицай фиятаджия или някой има роднина или познат в КАТ.
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Братко, късметлия си, още 2км в час отгоре и щеше да почива пунтажа един месец....само парична глоба и точки май ще ти вземат....дано да не е много, успех!!! и споко, случва се и аз не съм с фул точки, и пари съм внасял на КАТ....
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

то май само майка ми не е внасяла...тя не че има книжка де верно си се разминал за малко с месеца и добре че...тая колица язък да седи дано не е много солено
                        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Ако ти е първо нарушение няма да е много висока глобата.А за точките незнам
                          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                            Ако ти е първо нарушение няма да е много висока глобата.А за точките незнам
                            от 20 до 30 км/ч. включително /чл.182, ал.1, т.2 ЗДвП/ 2 контролни точки, при 31 са 6
                            FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

На същия този път дето си карал, само че посока Крайморие - Бургас миналага година ме спряха с 84 при ограничение 50 като дори знака беше извъртян успоредно на пътя и изобщо не съм го видял. Добре че единия полицай нещо се беше смотал с радара и не могли да ме запишат и минах само с наставления да карам по-бавно. Нищо че пред и зад мен в разстояние от 500м нямаше никаква кола
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X