Искам да се оплача, че тази седмица ми писаха първия акт и ми взеха талончето. Сега трябва да карам с някав мърляв акт.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да се оплача
Collapse
X
-
zarcov написа:Извинявам се! Да за превишена скорост ме спряха и явно още не ги владея работите с почерпката и сега си имам актFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
zarcov написа:ЕЕЕЕЕ спокойно де! карах с 89 ограничението беше 60 на патя след черноморец веднага след бензиностанцията. За хората които са от там знаят че патя е с две платна и е мн хубав не съм карал с 120 в града да създавам някаква опасност!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На същия този път дето си карал, само че посока Крайморие - Бургас миналага година ме спряха с 84 при ограничение 50 като дори знака беше извъртян успоредно на пътя и изобщо не съм го видял. Добре че единия полицай нещо се беше смотал с радара и не могли да ме запишат и минах само с наставления да карам по-бавно. Нищо че пред и зад мен в разстояние от 500м нямаше никаква колаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар