Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да се оплача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хм, там дето са те спряли не е ли 60 км/ч ограничението само в дясната лента, а в лявата няма ограничение? един такъв странен знак мернах там когато минавах, но не съм сигурен дали е точно за същото място където са те спряли
    Audi 1.8S златен талон

Коментар

Мерси за инфото. Полицаите ми казаха че е само парична глоба, но казаха че не са сигурни. Иначе това ми е първото нарушение, ама то аз карам кола от 2 седмици! А и съм от прецаканите с 27 точки. До колкото знам дори новобранците сега взимат пак с 39! Така че аз сега губя тези 12 точки защото не съм карал 2 години без нарушение. И пак да попитам ако някой знае колко парички ще ме цакнат горе долу. мерси предварително
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Добре дошъл в отбора! Ако това ще те успокои малко - не си сам. Аз имам челен удар, щото се бях загледал по едно маце и то в огледалото на мотора Айде не си го слагай толкова дълбоко на сърцето и за по-нататък бъди по внимателен!

Коментар

Тръгнал нашия да се оплаква Аз какво да кажа, че за 10 дни имам 3 акта - 2 от паяците и 1 за изпреварване на прав участък, но на непрекъсната линия. Много голяма къръщина ме подгони тези дни. А тия паяци и двата пъти нямаха основание да по правят актове, но ходи се бори с "вятърните мелници".Досега 7 години или около 120 000 км никой не ми писа акт и сега наведнъж ми ги треснаха.

Коментар

и аз направих сефтето преди месец, нека земат талончето , ама без да платиш акта не го вращат...

Коментар

lllubo написа:
              хм, там дето са те спряли не е ли 60 км/ч ограничението само в дясната лента, а в лявата няма ограничение? един такъв странен знак мернах там когато минавах, но не съм сигурен дали е точно за същото място където са те спряли
              Има знак 60 и след 100-200м 50 и полицая нещо ми смутолеви, че "имало преди знак 90 ама го били откраднали" А човека излезе по средата на платното и се размаха все едно има пожар... как да не спреш
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

zarcov написа:
                Мерси за инфото. Полицаите ми казаха че е само парична глоба, но казаха че не са сигурни. Иначе това ми е първото нарушение, ама то аз карам кола от 2 седмици! А и съм от прецаканите с 27 точки. До колкото знам дори новобранците сега взимат пак с 39! Така че аз сега губя тези 12 точки защото не съм карал 2 години без нарушение. И пак да попитам ако някой знае колко парички ще ме цакнат горе долу. мерси предварително
                същия член от ЗДвП - 50лв, за 31-40км/ч са 100 и 1 месец лишаване
                FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Зарко, относно талона - може да не си го представиш, но глобата се вдига с 10 лв. Така няма да караш с гаден акт, а с контролния си талон Аз лично нямам актове, но мои приятели го правят този номер...
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                    Зарко, относно талона - може да не си го представиш, но глобата се вдига с 10 лв. Така няма да караш с гаден акт, а с контролния си талон Аз лично нямам актове, но мои приятели го правят този номер...
                    Това за първи път го чувам. Някой пробвал ли го е? stevens мерси за инфото дано да я вярно че сега съм я купил колата и съм в заеми и сега и тоя акт наще ме плашат че ще е поне 200 лв и некви такива, та дано да е само 50-100 лв пък за точките здраве да е! Другят път крака на спирачката не на газта :D
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

така пише в закона, ако само това е нарушението ти глобата трябва да е 50лв и 2 точкиа относно крака на кой педал да е... карай с повече разум и по-малко чувства и всичко ще е ок
                      FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Няма знак ’ако няма на 500 метра пред тебе никой превиши скороста с 30 километра/час’Няма знак ’карай бързо ако няма ченгета’Няма знак ’еее, какво толкова’Всяка седмица чета за такива като тебе в черната хроника. Има ли знак - намаляш. Точка. Няма ’ама нямаше никой’ няма ’ама пътя беше празен и прав’.

Коментар

ls1 написа:
                          Няма знак ’ако няма на 500 метра пред тебе никой превиши скороста с 30 километра/час’Няма знак ’карай бързо ако няма ченгета’Няма знак ’еее, какво толкова’Всяка седмица чета за такива като тебе в черната хроника. Има ли знак - намаляш. Точка. Няма ’ама нямаше никой’ няма ’ама пътя беше празен и прав’.
                          Ама не разбира от дума... Нека му е за урок!
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Еми минава се и оттам, ко да прайш...а иначе имам приятел, дето в дена в който си взе книжката му писаха и първия акт за превишена скорост :P
                            N.Y. State of Mind

Коментар

трябва да се променят нещата- да махнат всички ограничения и да сложат знак 90 само там , където може да караш с толкова, на другите места 30-40 макс! така ще има само 5 знака в цяло Бг.
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

spark написа:
                                На същия този път дето си карал, само че посока Крайморие - Бургас миналага година ме спряха с 84 при ограничение 50 като дори знака беше извъртян успоредно на пътя и изобщо не съм го видял. Добре че единия полицай нещо се беше смотал с радара и не могли да ме запишат и минах само с наставления да карам по-бавно. Нищо че пред и зад мен в разстояние от 500м нямаше никаква кола
                                е ти поне си от Бургас, не ги ли знаеш че дремят тамкакто и на мястото, където са спряли колегата с пунтото
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X