хм, там дето са те спряли не е ли 60 км/ч ограничението само в дясната лента, а в лявата няма ограничение? един такъв странен знак мернах там когато минавах, но не съм сигурен дали е точно за същото място където са те спряли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да се оплача
Collapse
X
-
Мерси за инфото. Полицаите ми казаха че е само парична глоба, но казаха че не са сигурни. Иначе това ми е първото нарушение, ама то аз карам кола от 2 седмици! А и съм от прецаканите с 27 точки. До колкото знам дори новобранците сега взимат пак с 39! Така че аз сега губя тези 12 точки защото не съм карал 2 години без нарушение. И пак да попитам ако някой знае колко парички ще ме цакнат горе долу. мерси предварително>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Тръгнал нашия да се оплаква Аз какво да кажа, че за 10 дни имам 3 акта - 2 от паяците и 1 за изпреварване на прав участък, но на непрекъсната линия. Много голяма къръщина ме подгони тези дни. А тия паяци и двата пъти нямаха основание да по правят актове, но ходи се бори с "вятърните мелници".Досега 7 години или около 120 000 км никой не ми писа акт и сега наведнъж ми ги треснаха.
Коментар
-
lllubo написа:хм, там дето са те спряли не е ли 60 км/ч ограничението само в дясната лента, а в лявата няма ограничение? един такъв странен знак мернах там когато минавах, но не съм сигурен дали е точно за същото място където са те спрялиFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
zarcov написа:Мерси за инфото. Полицаите ми казаха че е само парична глоба, но казаха че не са сигурни. Иначе това ми е първото нарушение, ама то аз карам кола от 2 седмици! А и съм от прецаканите с 27 точки. До колкото знам дори новобранците сега взимат пак с 39! Така че аз сега губя тези 12 точки защото не съм карал 2 години без нарушение. И пак да попитам ако някой знае колко парички ще ме цакнат горе долу. мерси предварителноFIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.
Коментар
-
msotiroff написа:Зарко, относно талона - може да не си го представиш, но глобата се вдига с 10 лв. Така няма да караш с гаден акт, а с контролния си талон Аз лично нямам актове, но мои приятели го правят този номер...>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Няма знак ’ако няма на 500 метра пред тебе никой превиши скороста с 30 километра/час’Няма знак ’карай бързо ако няма ченгета’Няма знак ’еее, какво толкова’Всяка седмица чета за такива като тебе в черната хроника. Има ли знак - намаляш. Точка. Няма ’ама нямаше никой’ няма ’ама пътя беше празен и прав’.
Коментар
-
ls1 написа:Няма знак ’ако няма на 500 метра пред тебе никой превиши скороста с 30 километра/час’Няма знак ’карай бързо ако няма ченгета’Няма знак ’еее, какво толкова’Всяка седмица чета за такива като тебе в черната хроника. Има ли знак - намаляш. Точка. Няма ’ама нямаше никой’ няма ’ама пътя беше празен и прав’.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
spark написа:На същия този път дето си карал, само че посока Крайморие - Бургас миналага година ме спряха с 84 при ограничение 50 като дори знака беше извъртян успоредно на пътя и изобщо не съм го видял. Добре че единия полицай нещо се беше смотал с радара и не могли да ме запишат и минах само с наставления да карам по-бавно. Нищо че пред и зад мен в разстояние от 500м нямаше никаква кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар