Предполагам, че ще се намерят 100 000 ентусиасти месечно, които да дават средно по 5 лв. с надеждата да изберат тяхната кола за разкрасяване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пич, оправи ми колата !
Collapse
X
-
Аз мисля, че ще бъде фурор в България такова предаване. Аз лично бих се изкефил ако спечеля награда при тях. Било то Екзибит или Овър Хаулин Много им се радвам и бих пускал СМС-и."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз също ще се радвам в България да има такова предаване на СЪЩОТО ниво какво е в щатите,всеки би се кефил адски много като му нагласят колата.Нека ми направят типото както те преценят,няма да имам никъкви претенции,пък ако неми хареса ще я продам,но съм сигурен че би ми харесала.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Аз също съм навит за съществуването на такова предаване!Много пъти съм се замислял ако има почва у нас това прдаване да изберат мен и да направят Мареата звяр(във youtube) има едно комби турбо искам като нея да стане!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ще има голям успех това предаване в България, а и ще има и печалба от него, сега като се замисля и аз бих пуснал СМС-че за такава инициатива, като се има впредвид, че СМС-и никога не съм пускал за награди. Веднага ще дам на жената реното да го правят каквото искат, ако щат и да лети не ме бърка, едни джанти да му сложат после ще струват много повече от него и веднага излизам на далавера. Дори бравото бих дал, но само ако може аз да си поръчам какво да ми направят.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ухааа и като слезнете на земята по българските пътища ха ха ха к’фо стана? 2-3 по сериозни дупки и край с броните и скъпите джанти ... пък като я паркираш пред блока и опп някой съсед те ударил с вратата ,защото си паркирал много близко пък туко виж на другия ден е със счупени джамци и изкорубени Тв-та и секвите гъзарии :D :D :D в Бг това няма да стане докато не се промени манталитета на хората ( т.е. никога )
Коментар
-
Бе така като гледам справяме се и без Екзибит. По улиците има бая коли с "тунинг" , които често будят насмешка. Инъче предаването е добро - но немисля, че е приложимо в БГ - ще има малък бюджет, работите няма да се доизпипват, ще се ползват евтини материали. Ефекта няма да е този който очакваме и само ще се разочароваме.
Коментар
-
R1d3r написа:Ухааа и като слезнете на земята по българските пътища ха ха ха к’фо стана? 2-3 по сериозни дупки и край с броните и скъпите джанти ... пък като я паркираш пред блока и опп някой съсед те ударил с вратата ,защото си паркирал много близко пък туко виж на другия ден е със счупени джамци и изкорубени Тв-та и секвите гъзарии :D :D :D в Бг това няма да стане докато не се промени манталитета на хората ( т.е. никога )Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар