Малко ъп на тази стара тема във връзка със симпaтичното предаване "Основен ремонт" по Дискавъри. Та сега ми се иска някой да ме изненада със следните неща по мареата:- Пребоядисване в същия цвят, колкото да се освежи и да изчезнат многобройните драскотини- Пръчките за багажник отгоре на колата да ги боядисат сребристи- Хубави джанти- Ксенон- Парктроник- GPS- Някоя по-свястна музика, че оригиналната на мареата е гола вода
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пич, оправи ми колата !
Collapse
X
-
snake написа:Малко ъп на тази стара тема във връзка със симпaтичното предаване "Основен ремонт" по Дискавъри. Та сега ми се иска някой да ме изненада със следните неща по мареата:- Пребоядисване в същия цвят, колкото да се освежи и да изчезнат многобройните драскотини- Пръчките за багажник отгоре на колата да ги боядисат сребристи- Хубави джанти- Ксенон- Парктроник- GPS- Някоя по-свястна музика, че оригиналната на мареата е гола водаFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
"Основен ремонт" наистина имат много добър екип.Работят здраво и с чувство за хумор.А за Чип Фус-просто велик........... :D по "Дискавъри дават и едно друго предаване-"да забогатееш от таратайки",което си е нещо като конкуренция на Pimp ma ride!!!Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Humppa
Гледам ги и аз тези предавания!Но какво забелязвам аз - Екзибит и Чип Фус оправят стари 30-годишни кочини. Явно американците изпитват носталгия към старите си возила и не харесват наплива на япончетата (скоро и на ФИАТ-и). Типични американски продукции. Извърлят се във всичко. Те са тотални разсипници и разхищатели! Слагат на колите некви 8-литрови двигатели, които горят по 45 литра на 100 км! 10 телевизора, говорещи аларми и други подобни излишни работи... Гледам ги с интерес тези предавания, но не им харесвам концепцията!Гледам с интерес и Американ Чопър! Същата американска тъпня... Тук малко ще си противореча, но много ме кефи да ги гледам как зглабят техните тематични мотори-паметници с еднообразни силуети, но са толкова креативни и изобретателни в детайлите, че ми скриват шапката! Номер 1 са! В същото време не харесвам моторите които правят, точно защото са им еднотипни, поне на 90%.Но "Да забогатееш от таратайки" е класика за мен! Философията на това предаване е велика! Търсят стари таратайки, поправят ги и ги продават на фенове. Дават шанс на автомобилите да живеят втори (n-ти) живот!А моето Браво бих го дал на Пимп май райд да го стегнат отвън и отвътре, да мушнат под капака един V6 от Alfa GT... ъ... с газов инжекцион, разбира се
Коментар
-
По DISCOVERY гледам с интерес дори и повторенията на AMERICAN HOT-ROD - правят доста истински коли, единствено полудявам като започнат да слагат автоматични п.к. с хидро-електрическо управление от волана (пера) и негърските им лъскави джанъи А имаше и една поредица с Рат-Роди - супер!!! Ама изчезна нещо...От Wheeler Dealer се кефя най-много на сериите за Delta Integrale 8V, Alfa Spider Dueto и FIAT 500
Коментар
-
zarcov написа:Според мен това предаване няма да просперира толкова много колкото в америка, защото наще коли не са такива кошници! Сега разбирасе мойта е нова и така си мисля но едва ли има някой който си лепи бронията с тиксо, както и огледала и т.н. може да има някоя колица с някой лек удар който не е оправен ама тея американците са прости и не разбират от нищо и като им стане нещо на кола не могат да си го оправят а в сервиза като ти искат 200$ за едно огледало :D и аз не бих отишъл :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
westdogg написа:Аз мечтая да ми оправят колата , пък нека да ми е циганска. То само боята и джантите които слагат са по-скъпи от колите на повечето ни .The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И аз си мисля, че на всеки ще му се подкосят краката от вълнение, ако получи предложение тези момчета да му "пипнат" старата кола. Колкото и кичозна да ми я направят, после ще й взема луди пари, ако резултата не ме устройва. Продължавам да смятам, че подобно предаване би имало голям успех в България.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар