Като гледам рекламите, че започва българския вариант на "Пълна промяна", си мисля, че огромен успех би имало и "Пич, оправи ми колата" !Вие гледате ли го, мечтаете ли си Екзибит да ви поразкраси колата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пич, оправи ми колата !
Collapse
X
-
Братле, като гледам какви луфтове оставят по броните и вратите, и капаците, не мерси, само от една боя се нуждая аз, всичко друго си ми е на 6, оригинално иначе имат и бая добри попадения, доста добри колици съм виждал.... успех ще има, но кой ще го финансира???иначе предаването го гледам и то с интерес, както и всички автомобилни предавания....любимо ми е Търговец на коли (wheeler dealers) по Дискавъри....бая неща съм научил от там за освежаване на колата....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
BEX---GT написа:Братле, като гледам какви луфтове оставят по броните и вратите, и капаците, не мерси, само от една боя се нуждая аз, всичко друго си ми е на 6, оригинално иначе имат и бая добри попадения, доста добри колици съм виждал.... успех ще има, но кой ще го финансира???иначе предаването го гледам и то с интерес, както и всички автомобилни предавания....любимо ми е Търговец на коли (wheeler dealers) по Дискавъри....бая неща съм научил от там за освежаване на колата....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Аз например бих дал палиото да го поразкрасят. И ще ги помоля ей така между другото да му вмъкнат по-мощен двигател, например 2000см3 и един климатик .A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
абе и на мен ми се иска по - голям и дизелов мотор, не искам монитори по калниците иначе споменатото от теб предаване по Дискавъри е доста приятно да...особено едно от последните с BMW 635 красота...пп - къде отиде TDI-то бре момчеУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
bellew написа:аз не бих си дал колата на Xzibit/West Coast Customs - бих предпочел някоя по-малка европейска тунинг компания - не иска модификации отвън по колата, а под капакаFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Според мен това предаване няма да просперира толкова много колкото в америка, защото наще коли не са такива кошници! Сега разбирасе мойта е нова и така си мисля но едва ли има някой който си лепи бронията с тиксо, както и огледала и т.н. може да има някоя колица с някой лек удар който не е оправен ама тея американците са прости и не разбират от нищо и като им стане нещо на кола не могат да си го оправят а в сервиза като ти искат 200$ за едно огледало :D и аз не бих отишъл :D>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
аз пък съм навит да ми сложат и навигация, и монитори в седалките, и във сенниците, и да сменят тапицериите, и да сменят цялата предница с такава от митсубищи галант, задница от мазда 3, седалките не си ги давам, също и таблото, да ми го претапицират и вградят вътре монитор който да излиза с копченце...и да прилича на такова от Линеа, да ми сложат мотор 2,4 JTD, както и климатик, камера за задно паркиране и такива ми ти работи.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
zarcov написа:Според мен това предаване няма да просперира толкова много колкото в америка, защото наще коли не са такива кошници! Сега разбирасе мойта е нова и така си мисля но едва ли има някой който си лепи бронията с тиксо, както и огледала и т.н.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
BEX---GT написа:любимо ми е Търговец на коли (wheeler dealers) по Дискавъри....бая неща съм научил от там за освежаване на колата....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
iee написа:zarcov написа:Според мен това предаване няма да просперира толкова много колкото в америка, защото наще коли не са такива кошници! Сега разбирасе мойта е нова и така си мисля но едва ли има някой който си лепи бронията с тиксо, както и огледала и т.н.>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар