Да не вземе някой да се засегне, ама според мен това е доста грозна кола (грозно направена). Видях я на живо и се смях много време.
Конкретно тази тунингованата и на мен не ми харесва. Аз по принцип не харесвам коли, минали през тунинг, за разлика от малкия син, който страшно се впечатлява от тях. Въпрос на вкус ...А иначе от известно време съм голям фен на Ланчия Дедра. Ланчиите винаги са ми харесвали на външен вид, но след като покарах ланчия дедра, направо съм им фен. Все едно на "Волга" се повозих .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Така е, но не всички "Турбо" са "Интеграле" а и тази май е правена допълнително . Според мен офертата никак не е лоша. Така направена колата подсказва за вълка под кожата, на мен лично по-би ми допаднала в "овча кожа" ма отдолу да си пак вълк. Виждал съм 155 Q4 във вид на стандартна 155, че и с надпис 1.7 TS отзад Успех на колегата с продажбата, между другото мерена ли е на дино и колко коня даде?
Така е, но не всички "Турбо" са "Интеграле" Виждал съм 155 Q4 във вид на стандартна 155, че и с надпис 1.7 TS отзад
Прав си :th_up: Ама тъй като гледам ще я дава на части И аз съм виждал тая Q4 Това вече си е вълк в овча кожа офф: те интегралките бяха 4х4 пак не съм догледал
Коментар