Абе стараем се да я поддържаме чиста, ама все не остава много време за това. Иначе днес най-накрая реших един от проблемите глобално. свалих седалките и ги разтапицирах, и сега са в пералнята , утре сигурно ще сваля и задните седалки и ще повторя операцията. Ех ако можеше някой да ми ушие ей сега и едни нови тапицерии от бежов плюш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си поддържате колата чиста отвътре?
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
А аз стигнах и по-далеч - дето разтапицирах седалките и ги изпрах, ами и мокета извадих от колата. И той под пароструйката мина. То вътре беше замязало на кокошарник. Всички пластмасови кори ги демонтирах, почистих и напръсках със кокпит-силикон, ама го дават с UV-защита против стареене на пластмасата. И тъй - сега само една прахосмукачка и един парцал.
Коментар
-
Re: Как си поддържате колата чиста отвътре?
johnfound написа:Защото аз определено не мога. Силно ми липсва кошче за боклук и постоянно се трупат разни салфетки, целофани, обвивки от вафли, празни шишета от вода и др. под. Обикновенно ги пъхам по джобовете, от което кочината става още по-голяма. В този ред, виждали ли сте кошче за боклук за кола? Вие къде си хвърляте боклуците? Някакво тайно решение?Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
дай повече инфо къде по-точно е мивката и колко е реално взимат без отстъпка? Че в Дряново се оляха, в началото беше 3, после рязко скочи на 5 лв и беше добре, после вдигнаха на 6, а сега от Август на 7 - ми няма вече там да си я мия. Ако в Габрово при тебе е 5-6 - там ще еAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
При мен обикновенно колата е пълна с МНОГО ама МНОГО бутилки от вода , сокове и т.н. касови бележки и някакви хартиики. Проблема с праха си го решавам с течен парафин, в края на всяка седмица си почиствам колата и като почна вътре, взимам една от многото турбички набързо събирам бутилките, изтупвам стелките, и с течен парафин и едно парцалче минавам всички пластмаси. Така не само за повече време са лъскави, но и не са напрашават толкова лесно.
Коментар
-
lllubo написа:дай повече инфо къде по-точно е мивката и колко е реално взимат без отстъпка? Че в Дряново се оляха, в началото беше 3, после рязко скочи на 5 лв и беше добре, после вдигнаха на 6, а сега от Август на 7 - ми няма вече там да си я мия. Ако в Габрово при тебе е 5-6 - там ще е
Коментар
-
eliie написа:Аз поне 1-2 пъти в седмицата ходя до автомивката. Като имам време много обичам и сама да я мия, купила съм си един куп автошампоани, спрейчета и полиращи пасти! Задължително и веднъж седмично чистя отвътре с прахосмукачка, а таблото с Пронто и антистатична кърпа.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:eliie написа:Аз поне 1-2 пъти в седмицата ходя до автомивката. Като имам време много обичам и сама да я мия, купила сьм си един куп автошампоани, спрейчета и полиращи пасти! Задължително и веднаж седмично чистя отвътре с прахосмукачка, а таблота с Пронто и антистатична карпа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар