///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си поддържате колата чиста отвътре?
Collapse
X
-
Humppa
-
maiska
Въпреки че съм пушач, не давам в колата ми да се пуши - ми тя си мирише на ново още )Караме се на автомивка поне веднъж в месеца - външно и вътрешно. През другото време се бърше прах с парцалче, изтупват се стелките и др. дребни позачиствания.Боклуците (ако има такива въобще) в градски условия през седмицата се събират в джобчето на шофьорската врата (за да ми е удобно като слизам от колата да ги събирам и да ги изхвърлям в контейнер за отпадъци разбира се !!!). При по-дълъг път през уикенда боклуците се събират в пликче задължително!!! и се изхвърлят на определените за целта места - задължително!!!И така колата ми винаги е чиста П.П. Хора, моля ви, не си изхвърляйте фасовете през прозорците !!! Ужасно грозно е. Във всяка кола има пепелник, който спокойно може да се използва за тази цел !!!Същото и за другите боклуци, които хвърчат през отворените прозорци на преминаващите коли - дали в града, дали извън него. Разберете, че няма кой да отиде и да събере кутията от цигари, която сте изхвърлили, или опаковката от вафла, или пластмасовата бутилка.... За това, моля ви - ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА !!!Малко се отклоних от темата, но съм сигурна, че много хора ще ме подкрепят.П.П. Май трябва да направим отделна тема за боклуците по пътищата (в смисъл - отпадъците).
Коментар
-
Humppa написа:///// написа:А аз стигнах и по-далеч - дето разтапицирах седалките и ги изпрах, ами и мокета извадих от колата. И той под пароструйката мина. То вътре беше замязало на кокошарник. Всички пластмасови кори ги демонтирах, почистих и напръсках със кокпит-силикон, ама го дават с UV-защита против стареене на пластмасата. И тъй - сега само една прахосмукачка и един парцал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар