Защото аз определено не мога. Силно ми липсва кошче за боклук и постоянно се трупат разни салфетки, целофани, обвивки от вафли, празни шишета от вода и др. под. Обикновенно ги пъхам по джобовете, от което кочината става още по-голяма. В този ред, виждали ли сте кошче за боклук за кола? Вие къде си хвърляте боклуците? Някакво тайно решение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как си поддържате колата чиста отвътре?
Collapse
X
-
всички приятели ми се чудят как така колата ми е винаги чиста, истината е проста, веднъж седмично някъде, не знам точно, когато ми е кеф, рабира се, си минавам вътре с едно парцалче и така нямам прах, също така изтупвам стелките и така пода се замърсява далеч по-бавно, с прахосмукачка минавам 2-3 пъти годишно, считайте сами, колата ми е на 6 чиста така се прави, преди да се прибереш го правиш, прибираш се, миеш се, и ти чист, и колатаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
и аз бай дъ уей обичам отвътре да си чистя колата сам :D даже един съсед скоро ми вика "...я както си почнал да минеш и насам " - отвътре прахосмукачка, парцал и обикновена лустро-гъба - светва обаче докато я изчистя колата отвътре съдържка поне 1000 касови бележки ог бензиностанции, лекции, бутилчета, хендсфри-та, запалки, визитни картички, нещо сладко за ядене разбира се и тнУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Чистенето е ясно. Обаче не праха е проблем при мене, а разните боклуци, които от нямане къде се трупат по пода и джобовете. А те се събират толкова бързо, че ако искам да е чисто, трябва да чистя всеки ден - нещо което не ми се ще. Затова питах за някое решение, къде да се събират боклуците, така че просто да си стои чисто.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
На Гранде Пунтото няма никакъв проблем, защото не са кара от служители на фирмата, а само от семейството. НО със служебните коли си е разправия, но вече намерих най-накрая решение - една смарт кърпа от WS Teleshop и няма никакви проблеми. С една или две бутилки вода спокойно може да се измие цяла кола без никакви препрати, освен това не остава никакви власинки и колата блести. Пробвал съм всякакви японски, немски кърпи, препарати и др, но единствено със смарт кърпата се постига истинско измиване. Естествено, ако е много кална колата трябва повече усилие, но ако е измита веднъж на автомивка вече се поддържа за около 10мин в идеален блясък. За отвътре същия номер - леко влажната кърпа и събира всичко и не се задържа доста време прах, изплаква се или се пуска в пералнята и като нова.Точно като в рекламата, и аз не вярвах обаче сега само с това чистя и разбира се с прахосмучка 2-3месечно. Ако ми попадне за по-дълго някоя от колите и има време й прилагам пълна програма и после баща ми ги глобява, ако не се поддържа чистота. И сега всички коли са чисти
Коментар
-
забранил съм в колата да се яде и пие, ако сме на път тогава спирам на някоя отбивка и готово. Обикновенно бележките от сметките ги хвърлям в коша още преди да стигна колата, но чат-пат се случва да се съберат и в момента в който ми направят впечатление ги събирам и в кофата. Е, случва се и разни други боклучета да се натрупат, но това е много рядко.Според мен най-лесно ще ти е да си държиш в колата от тези малките найлонови пликчета и вместо да навираш боклуците в разни джобовете, пъхаш в пликчето и вечерта като слезеш от колата взимаш пликчето с тебе и готово, не е сложно, начини винаги има, но трябва малко време зада свикнеш с новия начинAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
Казвал съм го и друг път - в колата не давам да се пуши и да се яде. Даже и с мръсни обувки не давам да се влиза . Така че такъв проблем нямам. А освен това почти всяка събота или неделя я минавам с прахосмукачка и с влажен парцал. Абе ... колата ми е чиста като аптека почти винаги.Извън темата, за което се извинявам: Сетих се и за още една забрана в колата, с която вбесявам жена ми и децата - не давам запотените прозорци да се чистят с ръка, защото после стават на ивици. За целта съм предвидил 2 чисти парцала, които стоят в колата. Абе не е лесно да се возиш в моята кола, изискванията и правилата са доста сурови .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
sasco
vital написа:ако не се поддържа чистота. И сега всички коли са чисти
Коментар
-
sasco написа:vital написа:ако не се поддържа чистота. И сега всички коли са чисти
Коментар
-
kiler_4o написа:Като се изцапа си купувам нова ... ето - фиатчето се изцапа, купихме си тойота, тойотата се изцапа и си купихме пунто и поло, сега неможем да насмогнем да изцапаме всички коли :DFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар