Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиране от движение и тенекиджия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спиране от движение и тенекиджия?

Пичове вчера ме удариха,но оправих колата днеска се връщам от Пловдив и на патриарха спирам на един светофар и един опел кадет като ме изпра и ме разкриви яко отзад,първия въпрос е,че ме спряха от движение(полицаите бяха рядко нещастни лайнари),какви са разходите при пускането в движение,другия въпрос ми е ако имате някой познат тенекиджия,който не сваля кожи,че задницата от дясно трябва отвътре с трупче да се изправи,а от ляво съвсем малко,че са избягали фугите.Зверски карък ме е подгонил
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Гриша, съжелявам много! С колко мерак го прави и сега такива мизерии!! Много неприятно!! Успех!!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Май тва лято е доста каръшко за доста хора....Сори братле аз за 3 месеца 3 удара ми направиха на колата 1 ме засече 1 подпря и 1 е така на сфетофар спря в мен...Иначе знам ли да те водя при моя миналия път за отпред рог поддал да ми изпражи калника и малко предния капак с боядисването на тия + предна броня май 450лв беше сега 400лв за отзад десен рог като беше криво и в багажника боядисване на десен калник че имаше изчукване на левия от оня дето ме подпря боядисване на ляв калник и броня...вече с него трябва да си говориш че той работи на 2 места и ти я позабави колата 100% моето е за 3 дена мах ма миналия петък си я взех и май утре или вдругиден си я взема.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Мен и двата пъти опелджии ме удрят...
        N.Y. State of Mind

Коментар

пускането ти в движение е минаване през кат. няма да са сериозни разходите, дори може да не искат никакви пари или някаква минимална такса
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Само за прегледа май ше искат пара,ама имам чувството,че като съм спрян от движение веднъж сега много трудно ще ме пуснат,а за да мина прегледа в кат трябва ли да имам преглед на газовата п.с.то каръшко каръшко,ама миналата седмица един лайнар ми закачи огледалото и сега 2 дни подред и то не леки чуквания,а сериозни удари
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колега, доколкото знам след ПТП КАТ са длъжни да ти спрът колата от движение (това че не го правят си е тяхно решение). Преди 4 години така ми спряха моята. Минах на технически преглед (същия като годишен технически преглед) в сервиза където ми ремонтираха колата (тогава не трябваше да се ходи в КАТ, сега не знам как е) - дадоха ми ново талонче че е минала преглед и пак бях в джаза. По добре питай някъде където правят ГТП дали може пак така.
              Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Куките ми казаха да ходя в кат,а и ми взеха талона на колата Другото което искам да ви питам е,че ми написаха протокол и щети обаче и акт ни писаха за някво бягство от птп и т.н.,както и акт на човека,че е виновен,дали ще ми изплатят нещо oт неговата гражданска

Коментар

да щи платят. как така бягство, кой ви е гонил че да бягате
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Никой,просто ме хвърли на средата на кръстовището и стана салата и бутнах колата на раковска и те това го смятат за бягство

Коментар

баси недоклатеняците
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да ви питам за газовата ако някой знае да ми отговори,че ми е важно пичовете,трябва ли да има преглед от преди това и ако трябва и аз нямам,не може ли да се разкачи нещо и да мина на бензин през кат

Коментар

по принцип не искат, но няма 100% гаранция. минах преди 2 седмици само номер на двг гледаха, дори и спирачки и светлини не гледаха. преди 2 години на предната кола имах газова и на опачката на кат си напраих паспорт 10 или 20 кинта от някви мошенници. ако ще разкачаш може да махнеш бутилката и изпарителя, па за тръбата ще кажеш не знам свалих газовата като я купих не обичам газта примерно
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

малееееужас, баси дано да ти свърши каръшката серия, че то като почне, по законите на Мърфи, ако си мислиш че по-зле от това няма......нали знаеш какъв е отговора...Има, имаУспех с колата, и дано да свърши тази серия
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Re: Спиране от движение и тенекиджия?

Grisha написа:
                              Пичове вчера ме удариха,но оправих колата днеска се връщам от Пловдив и на патриарха спирам на един светофар и един опел кадет като ме изпра и ме разкриви яко отзад,първия въпрос е,че ме спряха от движение(полицаите бяха рядко нещастни лайнари),какви са разходите при пускането в движение,другия въпрос ми е ако имате някой познат тенекиджия,който не сваля кожи,че задницата от дясно трябва отвътре с трупче да се изправи,а от ляво съвсем малко,че са избягали фугите.Зверски карък ме е подгонил
                              По темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=10477 за тенекеджия. Киро ми е стар познат, като те види с Типото, спомени че ме познаваш ( Жоро ) и аз съм те пратил и може да ти даде добра цена. Ако знаеш как би могъл и сам да си го свършиш това, само канал ти трябва и малко разглобяване. Стига да не трябва да се боядисва де.За другото, в сервиза дето е Киро има прегледи, ще ти кажат точно какво трябва д направиш, търси Свилен или Иван, и двамата са наясно. Прегледа на газ прави друг човек там, той е на автомивката, договори се с него. Успех!
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X