Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спиране от движение и тенекиджия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За кат почти уредих нещата да ми върнат талона на колата и тогава няма да има нужда от преглед за газовата,щото е нова на 1 година,гумите си смених,фолиото на предните стъкла махнах (отварят ми работа,после пак трябва да слагам ),за утре сме говорили с един човек да ми я изправи отзад на дозер за 30кинта,то не е много,а при тоя италианец много дерат кожи бре,иска ми 100лв за пета врата Да ви питам сега как стоят процедурите с гражданските,къде трябва да отида,до евроинс при моята гражданска или при неговата,кога трябва да отида,който е минал по тоя път да обясни,че ми е тъмно малко
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
      За кат почти уредих нещата да ми върнат талона на колата и тогава няма да има нужда от преглед за газовата,щото е нова на 1 година,гумите си смених,фолиото на предните стъкла махнах (отварят ми работа,после пак трябва да слагам ),за утре сме говорили с един човек да ми я изправи отзад на дозер за 30кинта,то не е много,а при тоя италианец много дерат кожи бре,иска ми 100лв за пета врата Да ви питам сега как стоят процедурите с гражданските,къде трябва да отида,до евроинс при моята гражданска или при неговата,кога трябва да отида,който е минал по тоя път да обясни,че ми е тъмно малко
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18381 5 врата 10лв
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
        Grisha написа:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18381 5 врата 10лв
        Ама не е същия цвят май
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

отиваш при неговата гражданска, мисля че го пише в протокола при коя е. правят ти оглед, като си последна дупка на кавала, щото не си с каско, като гледат почваш това тук го нямаше, от удара е, това също е изкривено и гледаш какво пишат, да не се правят само. после чакаш минимум месец, аз чаках 3 като ме удариха отзад, а парите и удара бяха незначителни. към коя е тоя специалист дет те е ударил
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            отиваш при неговата гражданска, мисля че го пише в протокола при коя е. правят ти оглед, като си последна дупка на кавала, щото не си с каско, като гледат почваш това тук го нямаше, от удара е, това също е изкривено и гледаш какво пишат, да не се правят само. после чакаш минимум месец, аз чаках 3 като ме удариха отзад, а парите и удара бяха незначителни. към коя е тоя специалист дет те е ударил
            Generali

Коментар

Аз чаках 15-20 дена от неговата ГО в Левинс, за ляв стоп и откъртена отляво на калника броня (малко половинчата работата тука, щото тя и преди си беше тай) и дадоха 115лв. и странно защо си удържаха 5лв.
              N.Y. State of Mind

Коментар

Обади се и виж какво е останало GSM-0886948477
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                  Обади се и виж какво е останало GSM-0886948477
                  На кой е тоз телефон?

Коментар

е бате много кофти , да... и тапаците, не е трябсало да подписваш акта който са ти писали .
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                    X