Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пункт за изкупуване на вторични суровини - къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пункт за изкупуване на вторични суровини - къде?

Някой знае ли къде в София мога да върна 200-300 кг хартия?
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Re: Пункт за изкупуване на вторични суровини - къде?

Sandeto написа:
    питаш първия който се зарови в контейнера ти за отпадъци и ще научиш къде е най-близкия пункт
    FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Re: Пункт за изкупуване на вторични суровини - къде?

stevens написа:
      Sandeto написа:
      питаш първия който се зарови в контейнера ти за отпадъци и ще научиш къде е най-близкия пункт
      Колега, много ми хареса аватара. Някакво все едно света е скучен, един такъв сив и изведнъж жълтата количка направо е разбиващо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

OfftopicКолега, много ми хареса аватара. Някакво все едно света е скучен, един такъв сив и изведнъж жълтата количка направо е разбиващо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        да се извиня и аз за -а, не е търсен точно този ефект а не съм се и замислял, че изглежда така, но много и тича тоя цвят и като че ли събужда доброто във водачите около мен когато съм на пътя едни такива толерантни стават, не ми отнемат предимство, спазват дистанция
        FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

страхотно е бравото :D да не би скоро да си го купил, защото неотдавна гледах в мобиле същото дизелче да се продава?
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
          X