Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 въпроса за Фиат Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2 въпроса за Фиат Стило

1. Защо Стилото няма халогени (фарове за мъгла)?2. Някой знае ли защо Стило 2.4 20V Abarth е толкова "евтино"?Нали предвид, че е Абарт това означава нещо, ама като погледнеш в мобиле.де направо се изумяваш на цена около 10хил. лв може човек да се сдобие с едно такова.До сега не съм виждал такова в София. п.п. Иначе едно такова Стило-мечта = 1.9 мултиджет (140кс), със ЕСП, Големия дисплей (навигация), автопилот....Това е за мен най-добрата кола за тези пари, предвид екстрите.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

1. При Stilo фаровете за мъгла са вградени в основния светлинен блок, най-крайните фарчета, точно под мигача.2. Abart e най-мощната версия на Stilo и е въпрос на късмет да попаднеш на "неизстискан до последния кон" от предишния собственик двигател.Така че умната ...

Коментар

Re: 2 въпроса за Фиат Стило

BO написа:
      п.п. Иначе едно такова Стило-мечта = 1.9 мултиджет (140кс), със ЕСП, Големия дисплей (навигация), автопилот....Това е за мен най-добрата кола за тези пари, предвид екстрите.
      Не съм чувал за такъв неинтервениран(нечипосан) двигател на Стило JTD-140кс. Тези които са в мобилето са 115кс, тези в Аутоиталия 120кс (като моя) и 150 кс,16 клапановия.
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

ВО, явно пропускаш факта, че за тази кола се заплаща 4400лв. акциз при "вноса" и няма как да струва 10’000лв. в България (под 3000 Евро в Германия), освен, ако не е в изключително укаяно състояние или с някакъв проблем Другото което аз съм забелязал при "Stilo Abarth" е, че повечето такива са със скоростна кутия "Selespeed" и не върви като кола 170к.с., а харчи като кола 200к.с. Нино, има 1.9 дензел със 140к.с., но са от последните и са малко

Коментар

Kuku написа:
          ВО, явно пропускаш факта, че за тази кола се заплаща 4400лв. акциз при "вноса" и няма как да струва 10’000лв. в България (под 3000 Евро в Германия), освен, ако не е в изключително укаяно състояние или с някакъв проблем Другото което аз съм забелязал при "Stilo Abarth" е, че повечето такива са със скоростна кутия "Selespeed" и не върви като кола 170к.с., а харчи като кола 200к.с. Нино, има 1.9 дензел със 140к.с., но са от последните и са малко
          Е да плаща се и акциза. Мен друго точно ме заинтригува. Самата цена на колата - струва колкото стандартния JTD двигател - 115кс. Вярно, че се плаща акциза както каза след това ама пак става 15хил. лв.Пак цената за това мисля, че е доста ниска.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не съм много убеден и категорично смея да твърдя, че за 15’000лв. е мнооого по-добре да се купи "1.8-16v" или "1.9 JTD", вместо "Abarth"

Коментар

аз гледах стилото тук - http://www.autoscout24.it/даже са по-евтини от мобиле/де.... и има доста оферти...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Kuku написа:
                Не съм много убеден и категорично смея да твърдя, че за 15’000лв. е мнооого по-добре да се купи "1.8-16v" или "1.9 JTD", вместо "Abarth"
                аз съм на същото мнениекато искам да добавя че тоя петак на Стило доколкото съм чувал де не съм 100% сигура ама май е същия като на Каппа .. но не мога да вдена къде е шибаната разликатъй като единия мотор на Каппа е като на Браво ХГТ 155 коняа пък другия е като на Стило 175 коня ...
                Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Ами много просто. Просто това е 2.4 мотор. Май не четеш всичко както трябва
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                    Ами много просто. Просто това е 2.4 мотор. Май не четеш всичко както трябва
                    опс ... май беч ... забраих тая "малка" подробност ...
                    Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                    Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Working...
                    X