Един въпрос:Имам един телефон, много загубен, с всички екстри ...става дума за това дръвце: Sagem My800vзакупен е от МТЕЛ и е с някакво Мтел-Водафон меню, което направо убива телефона. някой може ли да удари едно рамо и да го разкодираме и му сложим оригиналното си му меню
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкодиране на телефонче плиииз?
Collapse
X
-
Разкодиране на телефонче плиииз?
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
М-тел са гадове Иначе Сажема е нов, прави много добри снимки, има много як дисплей, 2 камери и всички екстри + слушалки, и за съжаление има това тъпо менюСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
deadairplane
-
значи случаят безнадежден....баси телефонаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
пак реших да го ползвам, малко за разнообразие, ама веднага се сблъсках със глупоста на софтуера, Някакви нови идеи за разкодирането муСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
абе порових се из нета и аз, та това което открих е, че трябва някой познат да се намери, който работи в м-тел и да ни каже или продаде някакъв код(цифри), с които телефона се отключваhttp://www.mobilebulgaria.com/forum/...at_id=6&view=0Имам Sagem my800v,от Mtel,МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ да го разкодирам?Здрасти,ще ти струва 20 лв.Ако си в София може да се срещнем да ти дам кода.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар