Сега песента e "двеее, трии, четириии.."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде ви идва ника?
Collapse
X
-
Моят ник идва от факта че съм фен на компютрите и това е една от известните марки дъна и много други компютърни части и най вече лаптопи за които според мен от не марковите (ХП.ИБМ и компания) това е найкачественото на добра цена което може да се вземе.П.П. да не се счита за реклама това нещо не съм дилър и не продавам компютри.Ппоздрави на всички Фиат ФеновеFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
При мене комбинацията е повече от ясна: една спортна легенда + годrната в която съм се появил на бял свят и съм започнал да питам, кога ще си имам първия FIAT :DUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
Аз съм от прозаичните - Иван Йорданов - Ivan Jordanoff - ivjordan. Нещо като подпис се получи, а с времето на доста места станах известен по този начин, така че, това е моя интернет подпис.Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Моят ник е името на DJ, който е правил чудесни олдскуул електронни парчета. За съжаление му изгубих дирите.. на Mainx (Rene Van Den Berghe).http://www.discogs.com/artist/Mainx - DJ INFOhttp://youtube.com/watch?v=LLgKdZPYx8U --> Mainx - 88 to piano (INCREDIBLE!!!) ^_-
Коментар
-
ми от каде ми идва просто моите приятели откриха че сам луд на тема ФИАТ ПУНТО и зеха да ми викат ПунтоМаниак :D това еСобствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
PuntoManiac ;]
Коментар
-
Ами този ник го имам от доста време. Самият ми фейс е такъв, че когато гледам нормално гледам лошо и то не го правя нарочно просто ми е такова изражението. От там идва и ника. Или както казваше едно мое бивше гадже преди време: "Защо ти е да се правиш на лошото момче с доброто сърце, когато не ти приляга да си зъл..." :Dwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
sasco
sasco т.е. саско,Така съм се кръстил,когато съм бил еййй толкова малък.Така ми викат всички приятели,родата,колеги.....абе даже Станислав ми звучи малко странно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар