Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега песента e "двеее, трии, четириии.."
    Bravo 1.6 16v

Коментар

chris написа:
      Сега песента e "двеее, трии, четириии.."
      ..и поста за "Спам тема"

Коментар

Иии, аз тука май не съм писал. Черпя бира този, който познае откъде ми идва ника
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Моят ник идва от факта че съм фен на компютрите и това е една от известните марки дъна и много други компютърни части и най вече лаптопи за които според мен от не марковите (ХП.ИБМ и компания) това е найкачественото на добра цена което може да се вземе.П.П. да не се счита за реклама това нещо не съм дилър и не продавам компютри.Ппоздрави на всички Фиат Фенове
          Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
          Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Devailo - Ивайло + devil понеже обичам да съм лош .... това даже ми го измисли един американец :D
            Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

При мене комбинацията е повече от ясна: една спортна легенда + годrната в която съм се появил на бял свят и съм започнал да питам, кога ще си имам първия FIAT :D
              Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

Моето идва от една от най - добрите според мен фирми за автобои
                Lancia Lybra 2,4JTD '03
                Фиат Браво 1.9TD75 '97
                Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Аз съм от прозаичните - Иван Йорданов - Ivan Jordanoff - ivjordan. Нещо като подпис се получи, а с времето на доста места станах известен по този начин, така че, това е моя интернет подпис.
                  Shit happens, sometimes...
                  Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                  Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Моят ник е името на DJ, който е правил чудесни олдскуул електронни парчета. За съжаление му изгубих дирите.. на Mainx (Rene Van Den Berghe).http://www.discogs.com/artist/Mainx - DJ INFOhttp://youtube.com/watch?v=LLgKdZPYx8U --> Mainx - 88 to piano (INCREDIBLE!!!) ^_-
                    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

ми от каде ми идва просто моите приятели откриха че сам луд на тема ФИАТ ПУНТО и зеха да ми викат ПунтоМаниак :D това е
                      Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
                      PuntoManiac ;]

Коментар

vesko написа:
                        Иии, аз тука май не съм писал. Черпя бира този, който познае откъде ми идва ника
                        Ще те черпя две,ако познаеш откъде идва моя! :D

Коментар

Ами този ник го имам от доста време. Самият ми фейс е такъв, че когато гледам нормално гледам лошо и то не го правя нарочно просто ми е такова изражението. От там идва и ника. Или както казваше едно мое бивше гадже преди време: "Защо ти е да се правиш на лошото момче с доброто сърце, когато не ти приляга да си зъл..." :D
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Моя ник си е ясен, избрах го защото има хора с ник killer и производните му.
                            Fiat Croma 2.0TDi.d.
                            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Познайте

Коментар

sasco т.е. саско,Така съм се кръстил,когато съм бил еййй толкова малък.Така ми викат всички приятели,родата,колеги.....абе даже Станислав ми звучи малко странно.

Коментар

Working...
                                X