Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хах .. Моите никове са се сменяли три пъти , като втория беше модификация на първия , а сегашния идва от един голям хит на морето миналата година Outwork - Elektro

Коментар

Ами моя е просто фамилията ми-нищо осбено,но за човек на моята възраст бива,което не пречи да съм си фен на Нашата марка.
      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Със сигурност един от най-великите. Даниел Пасарела - Аржентина. Един от най-добрите защитници за всички времена. Световен шампион през 1978, капитан на отбора. Световен шампион и през 1986, но не участва в игра заради тежка контузия. Играл е за Сармиенто(Арж)Ривър Плейт(Арж) Фиорентина(Ит) Интернационале Милано.За Аржентина има изиграни 70 мача и вкарани 22 гола.В момента е мениджър на Ривър Плейт

Коментар

Westdogg . West от запад , Dogg от Snoop Dogg. Като макък бях рапър и ника ми е от тогава още от едно време когато ходех по PC клубове.
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Райо е един от двата ми котарака, а се казва така, защото е ... на райета. На мен ми харесва като име.
            Тойота Приус

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Ами много просто - от една песен на Металика от албума "Load" - "Hero of the Day"! http://bg.wikipedia.org/wiki/Load А иначе наистина имаше такава тема навремето в този форум, ама е потънала дълбоко...
              Моят ник е от The Number Of The Beast на Iron Maiden,а 31-на толкова години бях когато започнах да го използвам
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Моят идва от малкото ми име и фамилията
                Marea 1.6 16v

Коментар

Преди време имаше една фирма в IT бранша, която се казваше 3Dfx. Тя беше пионер в производството на графични ускорители. Първата ми истинска видео карта беше именно тяхно производство-"VooDoo 3 3000". От там идва ника ми.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

ник

моя е от работата kluchar-ключар във всички форуми съм така а иначе съм Костадин
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Bella ---> ами бела на италиански е хубава...та нали колицата ми беше много хубава те реших да се нерека Белла тук в този форум.Този ник не се използва никъде другаде...както и никовете ми по други форуми си имат други истории.
                      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ами моят си ми идва от колицата Мареа /модел/ Бипауър /Модификацията/

Коментар

Абе нали и ние сме един вид италиански отбор, че оттам и скуадра адзура, както им викат на италианските сборни отбори...
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

От един филм ,който надявам се повечето сте гледали(велик за мен ) и първите две букви от името ми Симеон...
                            Прикачени файлове
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Моя пък идва от един парфюм който преди години ми беше любим и си копувах само от него с течение на времето обаче се пренаситих на миризмата му и миризмата започна да не ми харесва ,в интерес на истината той май още се произвежда.
                              Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                              I am in love with my cars

Коментар

oт една уникално яка техно транс рок група!!!!не сте чували нищо подобно.единствени по рода си и уникално добре смесващи и трите стила в едно-CellDwelleR
                                www.puntopower.com

Коментар

Working...
                                X