Понеже като по-малък бях луд фен на Славия (сега покрай други занимания не съм толкова вманиачен), та затова така се и пиша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде ви идва ника?
Collapse
X
-
Никът ми си лепне като дупе и гащи на името ми - Захари. Измислих го още началото на 1994 година, когато работех на пулта в едно радио и всеки от нас си имаше персонален минидиск, на който работеше и аз още тогава си кръстих моя диск така. Понеже много си го харесвам, във всички форуми , чатове и прочие съм си с този ник.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Моя пък идва от бележките за залепване на хладилник (и не само).Просто това беше първия надпис който видях, когато се регистрирах - TraceNote, но го съкратих на trace.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Моя ник е от доста време още когато пуснаха mIRC и един приятел доиде у нас да ми покаже разни работи! Името ми е Зарко фамилията ми е Иванов и той беше решил да напише zarkov, някаква бърканица между името ми и фамилията, обаче написа zarcov и така и остана! Общо взето правописна грешка :D :D :D>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
npace написа:Специално за колегата ogi28b :Ника идва от 2005 лятото когато се регнах в опел форума.Нямаше свободни никове които съм използвал от преди това и за това от простоия тва ми дойте на акъла.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Моя ник пък идва още от времето в което аз навлизах в дебрите на интернета.И трябваше да се регна в дата.бг а там регването е малко трудно в смисъл да си избереш някъв нормален ник.И така съвсем случаин с щракането по клавиатурата и пробването на комбинации се получи това и в последствие ми хареса и останах с него.Иначе в други форуми където регистрацията ми е много стара съм като vaskata_pl и Васката ,но аз много държа на аватора защото за мен тои е като лицето на човека които пише.И точно заради това аз в сички форуми които посещавам редовно съм с този аватор.кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф
Коментар
-
Моят е фамилията ми... повечето приятели така ми викат. Имам и един друг lzgq = LZGQ , което е callsign (позивната) на първия кораб на който правих рейс... тези 3 месеца оставиха траен отпечатък в моето съзнание ... мале и аз друг луд - моряк ще ставам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
maiska
Моят прякор го измислиха приятели/ки още в ученическите ни години. Идва от името ми разбира се - Мая - и е нещо като вариация на Майче.Странното е, че и до ден днешен го използват.... А още по странното е, че вече и синът ми ме нарича така - Майска.... Е няма как, свикнала съм с прякора и на всякъде съм регистрирана така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар