Да видим как потребител 5000 ще обясни ника си ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=127&start=105
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде ви идва ника?
Collapse
X
-
stef написа:chris написа:Yavor написа:Ха познайте моя от къде идва!Леле колко съм тъп :DХората са се напъвали да мислят пък аз...Следвай мечтите си))
Коментар
-
Аз съм от полумързеливите Моето си име с малко древнобългарска символика DEYAN IYIПреди години се регистрирах в кю-то като DE|Y|AN, което е само по себе си готино и като симетрия, но след няколкото неуспешни опита да се запиша така на доста места, се наложи да го променя на сегашния. Всъщност исках да замажа малко латиницата, без която не можем Така се подписвам и когато надписвам например книга - своя или за подарък: Деян |Y|.А що се отнася до древния символ, доста работи прочетох, но никой не знае какво точно означава. От всички предположения обаче най ми допада това, за дуалистичен произход от древна религия: мъжко и женско начало, доброто и злото (нещо като ин-ян). Много вероятно е и да е стилизирано слънце, ... теории колкото щеш, но си е наше Жалко, че някой се опитват да го наложат като "български пречупен кръст"
Коментар
-
Моя ник е изключително лесно обясним :P Името ми е Слави и оттам Слав.Хареса ми още когато бях в първи курс.Една колежка ми казваше така== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
bubachko
Моя е от едно стаааро детско списание "Дъга" - най-доброто четено от мен някога. Новите не съм ги чел, няма го онзи чар от едно време, а и картинките не са вече в онзи стил Та там имаше едно геройче: Бубачко (мого се дразня, когато някой му каже БубАчко) - едно русичко с крилца и 2 малоумни приятелчета: Глупи и Гъгри. Те все търсеха някакви съкровища с помоща на някакви технически приспособления, реални и действащи, но обяснени много човешки и за деца . От тогава и си ме влече техниката повечко...
Коментар
-
Фамилията и града от който съмFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар