Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да видим как потребител 5000 ще обясни ника си ... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=127&start=105

Коментар

stef написа:
      chris написа:
      Yavor написа:
      Ха познайте моя от къде идва!Леле колко съм тъп :DХората са се напъвали да мислят пък аз...
      Мдаа, станахме двама.Кристиан!
      вече сме трима от Стефан идва моя
      Не се плашете повече сме, аз навсякъде съм със собственото си име Виолина и така си ми харесва :D :D :D
      Следвай мечтите си))

Коментар

Моят е "елементарно Уотсън" равни части от име и фамилия.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Моя идва от един филм Fear and loathing in Las Vegas - с две думи Джони Деп и Бенисио Дел Торо (двамата главни герои) се дрогират с всички познати халюционогени и транквиланти , най-много ми хареса ефекта от Mescalin-a :D .
          Fiat Stilo JTD ....sold
          Volvo C 70 ....

Коментар

Аз съм от полумързеливите Моето си име с малко древнобългарска символика DEYAN IYIПреди години се регистрирах в кю-то като DE|Y|AN, което е само по себе си готино и като симетрия, но след няколкото неуспешни опита да се запиша така на доста места, се наложи да го променя на сегашния. Всъщност исках да замажа малко латиницата, без която не можем Така се подписвам и когато надписвам например книга - своя или за подарък: Деян |Y|.А що се отнася до древния символ, доста работи прочетох, но никой не знае какво точно означава. От всички предположения обаче най ми допада това, за дуалистичен произход от древна религия: мъжко и женско начало, доброто и злото (нещо като ин-ян). Много вероятно е и да е стилизирано слънце, ... теории колкото щеш, но си е наше Жалко, че някой се опитват да го наложат като "български пречупен кръст"
            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

румбум

Работата ми е свързана с освобождаване на стоки от митница и понеже развивах голяма бързина при освобождаването на контейнерите ме кръстиха така - румбум - името ми и бързото минаване през митница! :D

Коментар

Моя ник е изключително лесно обясним :P Името ми е Слави и оттам Слав.Хареса ми още когато бях в първи курс.Една колежка ми казваше така
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

моя ник идва от AJAX (Asynchronous Javascript And XML) да обяснявам ли повече?

Коментар

Исках в някакъв форум да използвам ник Едита, но беше зает, името на кучето ми е Хера... и така се получи тази комбинация
                    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

3p = trip = пътуване, пътешествие
                      Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Моя е от едно стаааро детско списание "Дъга" - най-доброто четено от мен някога. Новите не съм ги чел, няма го онзи чар от едно време, а и картинките не са вече в онзи стил Та там имаше едно геройче: Бубачко (мого се дразня, когато някой му каже БубАчко) - едно русичко с крилца и 2 малоумни приятелчета: Глупи и Гъгри. Те все търсеха някакви съкровища с помоща на някакви технически приспособления, реални и действащи, но обяснени много човешки и за деца . От тогава и си ме влече техниката повечко...

Коментар

Аз пък се кръстих така завради първата ми кола. Беше Фиат 127 - от нея ми остана само табелката с номера на двигатеря и много спомени... Тогава май пишехме само в дир.бг. После се появи форума и там така се регистрирах та до днес.
                          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                          Совалката средно на LPG
                          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Фамилията и града от който съм
                            Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                            Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

инициалите ми и модификацията на Фичката
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Това ми е прякора от квартала в който израснах. Измислиха ми го другите деца, понеже трудно можеха да ме ядосат с нещо, но когато се ядосам ставам...
                                Lancia Kappa 2.0 20V
                                БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Working...
                                X