Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моя по-рано беше GeshaBeli от име и фамилия, нищо кой знае какво. Обаче като реших да го лепна на задното стъкло нещо не ми хареса как седи. Затова тук го смених на GTipo, то е едски многозначно. GT Tipo, G Tipo Gesha on Tipo...по много начина може да се изтълкува. Аз по последния си го разкодирам.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

@snake: Аз също го написах като закачка - обърни внимание на емотикона в края на изречението.Ако съм те засегнал нещо - извинявам се сърдечно!Поздрави!

Коментар

Immortal написа:
        @snake: Аз също го написах като закачка - обърни внимание на емотикона в края на изречението.Ако съм те засегнал нещо - извинявам се сърдечно!Поздрави!
        Не, няма такова нещо. И аз го приех като майтап. Поздрави и на теб. А по темата ... доста известни никове от форума още не са обяснили "произхода" си .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Yavor написа:
          Ха познайте моя от къде идва!Леле колко съм тъп :DХората са се напъвали да мислят пък аз...
          Мдаа, станахме двама.Кристиан!
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Мен си ме кръстиха така след като ме тресна здраво пубертета и един сезон в гимназията ходех само на половината часове , та ме знаеха като бегача. А иначе мразим да бегаме , затова съм къмто 110 килца живо тегло.
            Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
              Мен си ме кръстиха така след като ме тресна здраво пубертета и един сезон в гимназията ходех само на половината часове , та ме знаеха като бегача. А иначе мразим да бегаме , затова съм къмто 110 килца живо тегло.
              Хахахаха ... е тва се вика ник с история

Коментар

chris написа:
                Yavor написа:
                Ха познайте моя от къде идва!Леле колко съм тъп :DХората са се напъвали да мислят пък аз...
                Мдаа, станахме двама.Кристиан!
                вече сме трима от Стефан идва моя
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

стваме четирима- моя идва от пакумба Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ....... просто преди доста години един приятел изпозлваше тази дума, която сама по себе си нищо не значи, но влагаше смисъл на обида към някой смешно изглеждащ тип и мене ме изкефи как звучи... та така
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Евита Перон Жената на президента Перон - певица и жена отстояваща позициите си. Иска ми се да съм силна като нея. Но в никакъв случай не оправдавам средствата й.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Аз щот съм малко пернат, та за туй... А и заради разни случки в миналото.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

martin metodiev => mme
                        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Iron Maiden, познат като Мейдъна в студентски град, в близост до 4ти блок Нещо като Кольо Гилъна - ахаххахЕх, времена!

Коментар

Моят ник го измисли брат ми преди 3 и повече години. От Росен, та по за кратко Rоко. А май имаше дизайнер с такова име, Rocco Barocco ако не се лъжа!
                            Space Star 1.9 DID

Коментар

msotiroff - от собствено и фамилно име
                              M-Benz E 250 TD 150hp
                              M-Benz 200d 75 hp
                              Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Моя ник си е от името (Андрей). От малък всички ми казват "анко". Незнам наш’те ли започнаха или някой приятел. Вече няма и значение. :D
                                Fiat Bravo 1.8 GT

Коментар

Working...
                                X