Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде ви идва ника?
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Е аз мога да си я направя моята и по дълга но ще обобщя че кум 99-00 година като се появи цс-а и почнахме да играем по клубчетата и аз мислих какъв да е и викам nasty killer и приятелите ми от там на nasty почнаха да ми казват и леко по леко си ми остана така.А и за по лесно да нямам мн потребителски имена та навсякъде nasty ot nastyy По кратка излезна...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
snake написа:Nino написа:Та половината Велинград, Пещера и Пазарджик са Делиеви бре човек... странно, не си чувал!!
Коментар
-
Е моят си има дълга история. Още от 80-те години. Учихме се да пишем програми и нали на английски звучи по-така, всеки си преведе името буквално (знаехме че не се прави така, но за по-интересно) на английски и така си подписвахме програмите. А като се появи и интернет, започнах да се представям така на английските форуми (заради доброто старо време, когато бях хлапе) и така. Сега ми е нещо като виртуална самоличност, доста хора ме знаят под този ник. А иначе не съм англофил или американофил (боже опази ).Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
И моя ник
Моят ник е в памет на един прекрасен пилот и лъчезарен човек отишъл си от този свят така млад - Ричард БърнсИмах щастието два пъти да се срещна очи в очи с него на рали Акрополис 2001 и 2002 година - въпреки адската жега и убийственото рали намери сили и си разменихме няколко думи. R.I.P Richard.............Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
За моя много лесно ще се досетите Идва от една моя любов Alfa Romeo 156 GTA понеже не можех да запазя "Алфа" ,освавих само "Ромео" За първи път се писах така в mIRC чата, че ми трябваше някой по кротък ник (Предния ми показваше какви хора излизат от моето училище и абевиатура на името му )Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Моят е името на вокала на Алис ин Чейнс ( мир на праха му ). Не споделям страстта му към наркотиците, но за мен той е най-страхотния, ту мазен, ти агресивен, ту меланхоличен, глас на алтернативния рок. Винаги, каквото и да е настроението ми, гласът на Лейн ми бърка в душата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Едно време, когато тепърва се зараждаха залите, естественно дойде момента в който се запалих по чата, в IRC,ICQ... и понеже съм върл фен на Майк Тайсън и съм тренирал когато бях по-млад реших да се пиша така и така си остана до този момент."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Immortal написа:А това че си недружелюбен и навъсен свързано ли е с фамилията ти ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар