Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Та половината Велинград, Пещера и Пазарджик са Делиеви бре човек... странно, не си чувал!!
    Най-вероятно, защото съм недружелюбен и не особено контактен тип . Имам един приятел, все ми вика, че гледам лошо, навъсено, може и да е прав. А аз си мисля, че се усмихвам. Сериозно, наистина не съм я чувал тази фамилия, за което съжалявам .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е аз мога да си я направя моята и по дълга но ще обобщя че кум 99-00 година като се появи цс-а и почнахме да играем по клубчетата и аз мислих какъв да е и викам nasty killer и приятелите ми от там на nasty почнаха да ми казват и леко по леко си ми остана така.А и за по лесно да нямам мн потребителски имена та навсякъде nasty ot nastyy По кратка излезна...
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

snake написа:
        Nino написа:
        Та половината Велинград, Пещера и Пазарджик са Делиеви бре човек... странно, не си чувал!!
        Най-вероятно, защото съм недружелюбен и не особено контактен тип . Имам един приятел, все ми вика, че гледам лошо, навъсено, може и да е прав. А аз си мисля, че се усмихвам. Сериозно, наистина не съм я чувал тази фамилия, за което съжалявам .
        Делиев идва от Deli (тур.) = Луд Имам познат с такава фамилия от Димитровград.А това че си недружелюбен и навъсен свързано ли е с фамилията ти ?

Коментар

World Wide Web ... някакво съкращение от www и web. Не знам и аз как точно ми дойде идеята, но един ден просто го написах и така си остана Все пак трябваше да е нещо свързано с бачкането

Коментар

Е моят си има дълга история. Още от 80-те години. Учихме се да пишем програми и нали на английски звучи по-така, всеки си преведе името буквално (знаехме че не се прави така, но за по-интересно) на английски и така си подписвахме програмите. А като се появи и интернет, започнах да се представям така на английските форуми (заради доброто старо време, когато бях хлапе) и така. Сега ми е нещо като виртуална самоличност, доста хора ме знаят под този ник. А иначе не съм англофил или американофил (боже опази ).
            Fiat Ritmo 105TC
            1600cc 105к.с.

Коментар

И моя ник

Моят ник е в памет на един прекрасен пилот и лъчезарен човек отишъл си от този свят така млад - Ричард БърнсИмах щастието два пъти да се срещна очи в очи с него на рали Акрополис 2001 и 2002 година - въпреки адската жега и убийственото рали намери сили и си разменихме няколко думи. R.I.P Richard.............
              Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

За моя много лесно ще се досетите Идва от една моя любов Alfa Romeo 156 GTA понеже не можех да запазя "Алфа" ,освавих само "Ромео" За първи път се писах така в mIRC чата, че ми трябваше някой по кротък ник (Предния ми показваше какви хора излизат от моето училище и абевиатура на името му )
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Моя ник мисля, че няма нужда от коментар - просто си погледнете маската на колата

Коментар

Май си попрекалил с чертичките Моя откъде ли беше??? Забравил съм! Някой да ме подсети

Коментар

Моят идва от филма "Лудият Макс" с Мел Гипсън, където той кара колата на аватара ми и тя има символичното название "Interceptor" или Прихващач
                      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Моят е името на вокала на Алис ин Чейнс ( мир на праха му ). Не споделям страстта му към наркотиците, но за мен той е най-страхотния, ту мазен, ти агресивен, ту меланхоличен, глас на алтернативния рок. Винаги, каквото и да е настроението ми, гласът на Лейн ми бърка в душата.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Stilo написа:
                          Май си попрекалил с чертичките Моя откъде ли беше??? Забравил съм! Някой да ме подсети
                          Не, не е прекалил. Аз от толкова време го кандърдисвам да си го оправи. Най-накрая го е оправил.Чертичките са си точно 5.

Коментар

Едно време, когато тепърва се зараждаха залите, естественно дойде момента в който се запалих по чата, в IRC,ICQ... и понеже съм върл фен на Майк Тайсън и съм тренирал когато бях по-млад реших да се пиша така и така си остана до този момент.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ха познайте моя от къде идва!Леле колко съм тъп :DХората са се напъвали да мислят пък аз...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Immortal написа:
                                А това че си недружелюбен и навъсен свързано ли е с фамилията ти ?
                                Колега, това беше лека самоирония, но когато човек пише нещо в чат или форум, нещата изглеждат по-различни и понякога доста се изкривяват: даден майтап не се разбира от останалите и т.н.. В никакъв смисъл не съм нито недружелюбен, нито навъсен - това е стара закачка между мен и бившия ми началник от първата ми месторабота, с който все още сме приятели. Тогава (началото на 90-те) доста тренирах, бях позаякнал и имах вид на борче, а той имаше особено чувство за хумор и все разправяше, че го гледам навъсено, че искам да го стресна, абе такива работи ... И тази закачка си остана и до днес - срещнем се някъде, аз се усмихна, а той ми казва - "пак ме гледаш лошо".
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X