Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде ви идва ника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже като по-малък бях луд фен на Славия (сега покрай други занимания не съм толкова вманиачен), та затова така се и пиша.
    Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Никът ми си лепне като дупе и гащи на името ми - Захари. Измислих го още началото на 1994 година, когато работех на пулта в едно радио и всеки от нас си имаше персонален минидиск, на който работеше и аз още тогава си кръстих моя диск така. Понеже много си го харесвам, във всички форуми , чатове и прочие съм си с този ник.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Моя пък идва от бележките за залепване на хладилник (и не само).Просто това беше първия надпис който видях, когато се регистрирах - TraceNote, но го съкратих на trace.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моя ник е от доста време още когато пуснаха mIRC и един приятел доиде у нас да ми покаже разни работи! Името ми е Зарко фамилията ми е Иванов и той беше решил да напише zarkov, някаква бърканица между името ми и фамилията, обаче написа zarcov и така и остана! Общо взето правописна грешка :D :D :D
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Моето е логично казвам се Анатолий, но понеже много тренирам и ме бъзикаха като малък, че взимам анаболи и така си и остана... Anaboliy по едно време бях Шарк, но нещо не се получи.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Специално за колегата ogi28b :Ника идва от 2005 лятото когато се регнах в опел форума.Нямаше свободни никове които съм използвал от преди това и за това от простоия тва ми дойте на акъла.

Коментар

npace написа:
                Специално за колегата ogi28b :Ника идва от 2005 лятото когато се регнах в опел форума.Нямаше свободни никове които съм използвал от преди това и за това от простоия тва ми дойте на акъла.
                Аз пък в един сайт след като 10 пъти не ми прие паролата написах "педерасти" и той взе че я хареса.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Моето идва от старото ми червено Типо.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Моя ник пък идва още от времето в което аз навлизах в дебрите на интернета.И трябваше да се регна в дата.бг а там регването е малко трудно в смисъл да си избереш някъв нормален ник.И така съвсем случаин с щракането по клавиатурата и пробването на комбинации се получи това и в последствие ми хареса и останах с него.Иначе в други форуми където регистрацията ми е много стара съм като vaskata_pl и Васката ,но аз много държа на аватора защото за мен тои е като лицето на човека които пише.И точно заради това аз в сички форуми които посещавам редовно съм с този аватор.
                    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Моят е многозначен - колата ми е синя, казва се Блу :D , синьото ми е любимия цвят, а имаше и една такава група, моя много любима - Blue.
                      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                      www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Моят е фамилията ми... повечето приятели така ми викат. Имам и един друг lzgq = LZGQ , което е callsign (позивната) на първия кораб на който правих рейс... тези 3 месеца оставиха траен отпечатък в моето съзнание ... мале и аз друг луд - моряк ще ставам Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Моят прякор го измислиха приятели/ки още в ученическите ни години. Идва от името ми разбира се - Мая - и е нещо като вариация на Майче.Странното е, че и до ден днешен го използват.... А още по странното е, че вече и синът ми ме нарича така - Майска.... Е няма как, свикнала съм с прякора и на всякъде съм регистрирана така.

Коментар

Моя мисля че няма нужда от обяснение... Всеки знае какво значат тези две думички в ника ми

Коментар

казвам се Васко и карам Браво-vaskobravo Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

От името.Казвам се Любомир.Не можах да го напиша на български,пробвах още два три варианта и този не беше зает затова се получи lubobg.

Коментар

Working...
                                X